מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםיעל06/01/2010
הי... אתן שם.
אני חלק מכן. בדרכי שלי.
היום אני סטודנטית לצילום שעוסקת בנושא של הפרעות אכילה כחלק מפרויקט הגמר, יש שם הרבה תכנים אישיים מהנסיון שלי בעבר ובהווה.
ההתעסקות שלי בפרויקט הגמר היא חלק מסגירת מעגל, או אולי רצון להבין את המקומות המסרסים וההרסניים האלו שקשורים להפרעות אכילה. הרצון לשליטה ולשלמות והנפילה לתוך החוסר שליטה והשנאה העצמית. איך קורה שנשים חזקות ומדהימות כל כך מסוגלות לטשטש את המציאות בצורה כל כך חריפה? באיזה חלק בדיוק נכנסת אשמת החברה?
ברור לי שזאת מחלה. ברור לי שאני חלק ממנה.
הנסיון להכניס את התכנים האלו לתוך הפרויקט שלי בא ממקום של להוציא החוצה, לדבר על הבעיה.
כולנו שם, כולנו יודעים אבל אף אחד לא ממש רוצה לראות.
זאת לא בושה, זאת מציאות ולצערי רובנו חולות בה בדרך זו או אחרת. בולימיה, אנורקסיה וגם הפרעת אכילה שהיא לא בדרגה קיצונית היא מחלה שאני רוצה לדבר עליה.
אם יש מישהי מכן שמוכנה להפגש איתי או להתכתב איתי ולפתוח את סיפורה בפניי כדי שאוכל להסתכל בעיניים על מה שאני כל כך הרבה זמן לא רציתי לראות ושמוכנה לקחת איזשהוא חלק בפרויקט שלי, בגבולותיה שלה, ללא מחויבות, מתוך הדדיות. אפילו אם זה רק שיחה.
אעריך את זה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להשתתף איך יוצרים איתך קשר?
מתעניינת24/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אשמח
מחפשת04/02/2010אם את עדיין צריכה.אז אני כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה עוד רלוונטי
ש.12/04/2010היי יעל,
אני סטודנטית לתקשורת חזותית, ואם עוד יש לך צורך בכך, אשתף אותך בסיפור שלי.
אם את לומדת במוסד שאני לומדת בו [בצלאל], אז זה יכול לצאת נוח. בכל מקרה, אני מעדיפה לדבר ולא לכתוב.
ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקשר איתך אם את עדיין מעוניית
תום14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)