מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשהה עזרה דחופה!!!!!בת10/01/2010
אני בולמית כבר כמה שנים.. לאחרונה אני מקיאה כל יום כבר 3 חודשים לפחות 4-5 פעמים.
האם ההקאות מחלישות לי את הנימים בעיניים?
ספורט אינטנסיבי וכל דבר שגורם ללב לפעום בחוזקה יכול להזיק לי?
ניסיתי פעם פטריית הזיה, האם זה יכל לפגוע בלב שלי?
אני נורא מודאגת, ענו לי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יעל שטראוס-הנדל11/01/2010שלום לך,
אני מבינה מהשאלה שלך שאת מוטרדת ודואגת לגבי מצבך הבריאותי. כל המצבים שציינת, מתארים מצב לא בריא לגופך (ההקאות התכופות, הספורט האובססיבי, פטריית ההזיה...). הבולימיה יכולה לגרום לכל מיני תופעות ולבטח אינה בריאה בשום צורה שהיא.
את אכן מסכנת את גופך, אני מניחה שהתנהגויות אלה נובעות מקשיים נפשיים שאת חווה ולכן מציעה לך לפנות לטיפול בכדי להבין מדוע את מסכנת את עצמך בצורה הזו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה יעל, אבל
איזה מוטרדת.11/01/2010אני יודעת שיש לי בעיה. אני מודעת ולא מודעת.
אני לא רוצה לפגוע בעצמי אבל כשאני רואה אוכל לידי אני יוצאת מכלל שליטה...
אני לא עוסקת בספורט בכלל, אני פוחדת! אני רוצה לדעת האם זה מסוכן בשבילי לאמץ את הלב.
וגם האם מסוכן לקחת סמים פסיכודליים
הפחד שלי הוא מדפיקות לב חזקות ואז- דום לב.
איך בדיוק בולמיה מחלישה את הלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אשת מקצוע
שואלת11/01/2010אבל בולימיה גורם לחוסר ויסות אלקטרוליטים בדם מה שיכול להוביל בהחלט להתקף לב.
את לא רוצה שיקרה משהו רע לבריאותך ולכן כדאי לך להמנע כמובן דבר ראשון מכל הסמים, ודבר שני ללכת לבקש עזרה כמו שיעל הציעה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעל שטראוס-הנדל13/01/2010לגבי הקשר בין לב לבולימיה: כאשר מקיאים באופן יזום ובתדירות כזו, נוצר חוסר איזון במלחים ובאשלגן, מה שעלול לגרום לבעיות בקצב לב- שבמיקרים קיצוניים מוביל לדום לב.
זה היה הנושא האינפורמטיבי, אך כפי שכתבתי לך בהודעה הקודמת אני מאוד ממליצה לפנות לעזרה שתלווה אותך בהתמודדות ובהבנה מדוע את פועלת כפי שאת פועלת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)