בבקשהה עזרה דחופה!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשהה עזרה דחופה!!!!!
    בת
    10/01/2010

אני בולמית כבר כמה שנים.. לאחרונה אני מקיאה כל יום כבר 3 חודשים לפחות 4-5 פעמים.
    האם ההקאות מחלישות לי את הנימים בעיניים?
    ספורט אינטנסיבי וכל דבר שגורם ללב לפעום בחוזקה יכול להזיק לי?
    ניסיתי פעם פטריית הזיה, האם זה יכל לפגוע בלב שלי?
    אני נורא מודאגת, ענו לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשהה עזרה דחופה!!!!!

הוספת תגובה

• תשובה

יעל שטראוס-הנדל
    11/01/2010

שלום לך,
    אני מבינה מהשאלה שלך שאת מוטרדת ודואגת לגבי מצבך הבריאותי. כל המצבים שציינת, מתארים מצב לא בריא לגופך (ההקאות התכופות, הספורט האובססיבי, פטריית ההזיה...). הבולימיה יכולה לגרום לכל מיני תופעות ולבטח אינה בריאה בשום צורה שהיא.
    את אכן מסכנת את גופך, אני מניחה שהתנהגויות אלה נובעות מקשיים נפשיים שאת חווה ולכן מציעה לך לפנות לטיפול בכדי להבין מדוע את מסכנת את עצמך בצורה הזו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה יעל, אבל

איזה מוטרדת.
    11/01/2010

אני יודעת שיש לי בעיה. אני מודעת ולא מודעת.
    אני לא רוצה לפגוע בעצמי אבל כשאני רואה אוכל לידי אני יוצאת מכלל שליטה...
    אני לא עוסקת בספורט בכלל, אני פוחדת! אני רוצה לדעת האם זה מסוכן בשבילי לאמץ את הלב.
    וגם האם מסוכן לקחת סמים פסיכודליים
    הפחד שלי הוא מדפיקות לב חזקות ואז- דום לב.

איך בדיוק בולמיה מחלישה את הלב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אשת מקצוע

שואלת
    11/01/2010

אבל בולימיה גורם לחוסר ויסות אלקטרוליטים בדם מה שיכול להוביל בהחלט להתקף לב.
    את לא רוצה שיקרה משהו רע לבריאותך ולכן כדאי לך להמנע כמובן דבר ראשון מכל הסמים, ודבר שני ללכת לבקש עזרה כמו שיעל הציעה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יעל שטראוס-הנדל
    13/01/2010

לגבי הקשר בין לב לבולימיה: כאשר מקיאים באופן יזום ובתדירות כזו, נוצר חוסר איזון במלחים ובאשלגן, מה שעלול לגרום לבעיות בקצב לב- שבמיקרים קיצוניים מוביל לדום לב.
    זה היה הנושא האינפורמטיבי, אך כפי שכתבתי לך בהודעה הקודמת אני מאוד ממליצה לפנות לעזרה שתלווה אותך בהתמודדות ובהבנה מדוע את פועלת כפי שאת פועלת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו