הפרעת אכילה וצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה וצבא
    זוקי
    10/10/2007

אני בת 17 קבלתי צוו גיוס ראשון לעוד חודש ומצורף שאלון רפואי
    אני גובהי 1.51 ושוקלת 44.4 . BMI שלי - 19.5 .הייתי ב-3.06 במשקל 47.8 עשיתי דיאטה ומאז אני מפחדת לעלות במשקל. , כלומר אני לא נורא פחות מהמשקל, שאני צריכה לשקול ( 45-46 )אבל בגלל שאני מתעסקת הרבה עם מה לאכול ומה לא לאכול ומפחדת להשמין ומשתדלת לצמצם בכמויות אוכל ואם חרגתי לעשות ספורט. (התחלתי להקיא באופן יזום והפסקתי) , הוריי לקחו אותי דרך הקופת חולים למרפאה להפרעות אכילה, שכוללת טיפול פסיכולוגי, תזונאית ובקורת פסיכיאטר, אבל אני לא מקבלת תרופות .,אז אני שואלת, האם אני חייבת לציין בשאלון הרפואי, שאני מטופלת אצל פסיכולוג בגלל הפרעת האכילה? האם זה יכול להשפיע על קבלתי לצבא ועל שיבוצי בעתיד בצבא בתפקידים מיוחדים? מה משקל מינימום ,שבחורה חייבת להיות בו ,כדי שיגייסו אותה.הרבה תודה על הסבלנות.נ.ב האם טיפול במרפאה להפרעות אכילה ללא תרופות יכול לעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה וצבא

הוספת תגובה

• לזוקי

ד''ר סיגל אלון
    11/10/2007

שלום לך,
    תקופת השירות הצבאי הינה תקופה שעלולה להיות רבת לחצים ובנות שסובלות מהפרעות אכילה- מצבן עלול להחמיר. מה גם שסדר היום משתנה והתפריט שאוכלים משתנה. אני חושבת שלטובת שלומך הנפשי, כדאי לך ליידע את גורמי בריאות הנפש בצבא. ייתכן שזה ישפיע על שיבוצך, כיוון שינסו לתת לך תפקיד פחות מלחיץ. אינני יודעת מה משקל המינימום לגיוס.
    ולשאלתך האחרונה- טיפול במרפאה להפרעות אכילה ללא תרופות יכול לעזור, לעיתים משלבים גם טיפול תרופתי- בהתאם לשיקול הפסיכיאטר המטפל.
    בהצלחה, דר' סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו