מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולימיה?ספיר14/02/2010
שלום,אני בת 15 ..
נמצאת כבר שנה וחצי בתוך התעסקות כפייתית עם האוכל..
בהתחלה הורדתי הרבה במשקל והייתי מרעיבה את עצמי מדי פעם
עד שהשנה התחלתי לאכול יותר מדי ולקחתי כדורים משלשלים[עד עכשיו]
אני כבר מגיעה למצב של 14 כדורים ביום
אם לא אקח כדורים אני ארגיש כל כך רע עם עצמי ולא אישן כל הלילה !!!
אני מתחרפנת כבר.. מתה לרדת במשקל זה היעד היחידי שלי כרגע לפחות !
אני ממש לא יודעת מה לעשות מפה..
לא רוצה לערב את ההורים שלי
ואם אפנה ליועצת אז היא תערב אותם בעצמה.
מה אפשר לעשות ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספיר
לירן רוגב22/02/2010נשמע שאת סובלת מבעיה שרק הולכת ומחמירה, ושאת זקוקה לעזרה כדי להיפטר ממנה ולחזור לחיים שאינם נשלטים על ידי העיסוק באוכל ובמשקל. בגילך, לא תוכלי לקבל עזרה ראויה מבלי שהורייך יהיו בתמונה, ומעבר לכך חשוב שהם יידעו מה עובר עלייך ויהיו חלק מהתמיכה והעזרה הזו. אני ממליץ מאד, למרות הקושי הכרוך בכך, לחשוב כיצד ניתן לשתף אותם (אם קשה לשתף אותם באופן ישיר, אפשר למשל לחשוב על כתיבת מכתב, או באמת לפנות דרך היועצת). מניסיוני, נערות רבות שחוששות לשף את ההורים מגלות לאחר שעשו זאת שזה היה פחות נורא מכפי שדמיינו, ושזה פתח את הדלת לתהליך ההתמודדות עם הבעיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)