מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ככה השגתי את הפרעת האכילה שלימיואשת11/10/2007
היי,
הייתי רזה עד כיתה ג'... לא אהבתי אוכל בכלל.
ואז היה לי התקף אסטמה שבגללו פומפמתי בסטרואידים, שאחת מתופעות הלוואי היא השמנה.
השמנתי המון, עברתי עיר, ובית ספר כל הילדות שלי הקניטו אותי על זה שאני שמנה.
עד כיתה ח' עיתי דיאטות קטנות של הרעבה ורזיתי המון, אבל גם השמנתי.
בכיתה ח' עשיתי דיאטת כאסח של חצי שנה שבמהלכה רזיתי כ-20 קילו. ואחכ שוב שמנתי.
באיזה שלב התחלצי עם משלשלים ספורט אובססיבי- 6 שעות ביום הקאתי קצת וחתכתי אתעצמי. ושוב השמנתי.
בצבא השמנתי שוב התחלתי שוב להקיא, חתכתי את עצמי קצת, הקאתי. הפסקתי ואחרי חודשים חזרתי להקיא. לא הרבה אבל מקיאה. אוכלת המון ומקיאה. כרב שבןוע וחצי שכמעצ כל יום..
אני לא יודעת איך להגדיר את עצמי, ואם זה באמת משנה.
אבל הכי חשוב אני ללא יודעת מה לעשות.
עכשיו אנ י שמנה מבחינת משקל, ולא רק בראייה של עצמי, אפילו ההורים העירו לי.
לא יודעת מה לעשות, אני צריכה טיפול? או לא? איזה? זה יעבור מתישהו? כי אני אפילו לא מאינה שזה יעבור מתישהו
תחשוה שלא הייתה ילדות, כי היא רק סבבה סביב אוכל. אני זוכרת כל קללה, וכל השפלה מהילדים בכיתה. זה לא באמת עובר אף פעם.
תמיד אמרתי שזה כמו ג'וק במוח, יש לו תקופות רגיעה, ויש תקופות שהוא תוקף אותי. לא יכוהל לשלוט בו, לא יודעת גם כמה אני רוצה, אבל מה שבטוח אני צריכה.
ככ אבודה ובעיקר ככ לבד. לא יודעת מ מי לבקש עזרה, ואיזה עזרה.
אני משתחררת עוד מעט, אז טיפול יהיה לי יותר קל באזרחות.
תעזרו לי בבקשה, תייעצו לי מהנסיון שלכם מה לעשות לפני שיהיה מאוחר מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי
מיואשת11/10/2007גם אם אנחי לא מקיאה הכל.. זה נחשב בולמיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למיואשת
קרן עמית11/10/2007שלו לך. קודם כל אל תתיאשי. אני ממליצה לך מאוד לגשת לטיפול . בכל מקרה את חייבת עוד לפני כן, באופן דחוף לגשת לרופא המטפל שלך ולערוך בדיקות מקיפות (כולל בדיקות דם, אק"ג וכו') על מנת לוודא שמצבך הגופני תקין. הקאות מרובות יכולות לכרום לאיבוד אשלגן , מה שיכול להוביל לדום לב , אז ליתר ביטחון , תיבדקי ועל תחכי. לגבי טיפול, ישנם מרפאות פרטיות, ישנן ציבוריות- במסגרות בתי חולים, קופות חולים. אוכל לכוון אותך אם תצייני מהו איזור מגורייך. את צרכיה לקבוע תור באחד ממרפאות אלו לאבחון, באזרחות אכן זה פשוט יותר, במסגרת צבאית, גם כן אפשר לקבל אישור מהצבא לכך. אני רוצה לעודד אותך ולומר שטיפול יכול לעזור, וככל שתגשי מהר יותר כך ייטב.
בהצלחה
קרן עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)