מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת ארוך..אנונמית :)21/02/2010
אז ככה...
היום אני כבר בת 18,יש לי הסטוריה ארוכה שמלובה בהפרעות אכילה
ירדתי למשקל 47,גובה 167
המשקל לא כל כך חשוב אלה ההתעסקות באוכל שהיתה לי כמו לכל אחת במצב כזה,חוסר אכילה,משם זה עבר לבולמיה,והתקפי אכילה....באמת שעברו עלי שנתיים קשות,עם המון טיפולים פסיכלוגים
היום אני במצב יותר "בריא" גם כי עליתי למשל 65 ( חייבת לציין שאם לא ההיתי עולה במשקל לא ההיתי יורדת מזה) בהתחלה היה לי קשה מאוד מאוד מאוד!! והיום אני חייה עם עצמי בשלום....וחייה שגרה נורמלית,של לימודים,חבר,חברות,מסיבות..יציאות וכמו כל נערה בגילי שתכף גם מתגייסת
יש בעיה אחת,שאני מנסה להרזות,ענין האוכל והדיאטות נמצא אצלי 100 אחוז בראש למרות העיסוקים שלי,עם אני עם חבר שלי אני חושבת על זה,בבית הספר..
חושתב מתי אוכל את הארוחה הבאה,מה יאכל...נמאס לי..אני סובלת ממיגרנות אני בטוחה שזה רק בגלל זה
בא לי לרדת למשקל 57 ולהנות מהחיים...יש לי היום ראיה מאוד מציאותית וריאלית איני שואפת להגיע לתחתית..
אבל אני רוצה להגיע לשם רק בשביל השקט הנפשי שלי
אני שואלת האם המצב שלי זקוק לטיפול?
והאם 6 ארוחות זה לא נכון לי?כי למשל 6 ארוחות מצרייך אותי מלחשוב מה לאכול וכמה,ומתי הארוחה הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יעל שטראוס-הנדל22/02/2010שלום לך,
נשמע שאכן את מתמודדת עם מחשבות לא פשוטות ונשמע שהעיסוק המתמיד הזה מכביד עליך. שאלת אם המצב שלך מצריך טיפול, אז תשובתי היא כן, כי הפרעת אכילה אינה רק בצורת האכילה או במשקל אלא במחשבות הנילוות ובעיסוק המחשבתי המתמיד באוכל ובאכילה. את תוכלו מאוד להעזר בטיפול פסיכולוגי ותזונתי, שם תוכלי להבין מדוע יש עיסוק כזה במראה ובאכילה ולבחון דרכים שיעזרו לך להתמודד עם זה.
שיהיה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)