סיבים תזונתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבים תזונתיים
    ניסן
    19/03/2010

שלום רב
    יש לי הפרעת אכילה שגרמה לי להגיע למשקל של 46 קילו על גובה1.63 מטר. יש ימים בהם אני אוכל כ200-300 גרם של סיבים תזונתיים ובהם אני הולך לנוחיות במידה רבה יותר ואפילו אם אני אוכל באותו יום כ8000 קלוריות אני לא משמין ורציתי לדעת איך זה קורה שלמרות שאני אוכל הרבה רק בגלל שאני אוכל המון סיבים אני רזה והאם זה פוגע לי במערכת כלשהי בגוף.
    תודה רבה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבים תזונתיים

הוספת תגובה

• תשובה לניסן

יעל שטראוס-הנדל
    19/03/2010

שלום ניסן,
    אינני דיאטנית ולכן אין לי תשובות מספקות עבורך לגבי כמות הקלוריות היומית או כמות הסיבים התזונתיים שאתה אוכל ביום. האם אתה אוכל כל יום 8000 קלוריות או שזה קורה רק לעיתים רחוקות? מה היא הפרעת האכילה שלך? האם טופלת בעבר? או היום?
    אין לי מספיק מידע כדי לעזור לך. אך אני כן יכולה להמליץ לפנות לדיאטנית בהקדם בכדי לסדר את האכילה שלך ולעזור לך להגיע למשקל תקין עבור גופך. עדיף לפנות לדיאטנית מומחית בהפרעות אכילה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו