רע מאוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רע מאוכל
    מירן
    19/03/2010

שלום רב,
    אני בת 27 1.65 ושוקלת בסביבות ה-48 ק"ג.
    בשנה וחצי האחרונים אני מרגישה שיש לי בעייה עם התאבון משהו לא מוסבר כזה
    אני יכולה ליהיות רעבה אבל בעצם לא בא לי שום דבר וממחשבות על מה לאכול אני בסוף לא אוכלת כלום. לממתקים עוגות ועוגיות וכו' אני לעולם לא אומרת לא,אני יכולה לחיות יום שלם משקית במבה.
    כשאני מרגישה שאני רעבה ניהיה לי רע בבטן סוג של הרגשה של בחילות ואז תוך כמה דקות התאבון חולף. כשאני מחליטה להכין לי משהו אז עד שזה מוכן אני כבר לא אוכלת התאבון שוב חולף ושוב הרגשה של בחילה.
    אציין כמה דברים: אני לא עושה דיאטות ומעולם לא עשיתי ,אני לא מקיאה מאוכל ,בדיקות הדם שלי תמיד יוצאות תקינות, בשר אני אוכלת אולי פעם בחודש ,אני קצת צמחונית ניראה לי.
    אודה על תשובה מה התופעה המוזרה הזו יכולה ליהיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רע מאוכל

הוספת תגובה

• תשובה למירן

יעל שטראוס-הנדל
    23/03/2010

שלום מירן
    להערכתי כדאי לפנות לרופא משפחה ולהתחיל תהליך של בדיקות שיתכן ויתנו תשובה לבעיה שלך. לגבי הפרעת אכילה, איני יכולה לאבחן דרך האינטרנט אם את סובלת מהפרעת אכילה, ולכן ממליצה לפנות לרופא המשפחה ולשתף בכל הבעיות והוא ישלח אותך לבדיקות המתאימות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו