מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאסס ליי-אכילה כפייתיתעמית20/10/2007
אני בת 15... התחלתי בדאיטה לא מזמן ואכלתי ממש מעט..נכנסתי לתוך הפרעות אכילה. הבעיה היא שפתאום אחרי חודש פחות או יותר מצאתי את עצמי יום-יום ערב-ערב אוכלת ה-מ-ו-ן!!!! ממש כל הערב אוכלת אוכלת אוכלתת..ונמאסס לי!!! אני נהייתי בדיכאון..כל הזמן מפנה עצמי לאוכל כשאני עצובה שמחה משועממת ולא יודעת מה הכל אוכלל..!! ..עליתי במשקל בצורה מטורפת... ואני מפחדת לעלות עוד אני לא מצליחה לצאת מזה..!!..אל תגידי לי ללכת לטיפול כי אין בי את האומץ ללכת ולספר על זה להורי. אולי תפני אותי לאתר עם הסברים או מקום שלא מצריך את ההורים בו. או שתתני לי טיפים איך יוצאים מזהה נמאסס לי. כל החייםם שלי נהרסיםם!!!בבקשהה!! עזרי לי!!! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמית
ד''ר סיגל אלון20/10/2007לעמית שלום,
לצערי, אני לא מכירה "קיצורי דרך" לצאת מהפרעת אכילה. זו בעיה שמצריכה טיפול ולכן לא אוכל לתת לך "טיפים" כבקשתך. מאד חשוב כן לשתף את ההורים. קשה להתמודד לבד. כיוון שאת סובלת מהפרעת אכילה זמן לא רב, יש סיכוי טוב שאם תפני לטיפול בהקדם, גם מצבך ישתפר. אל תוותרי, למדי לבקש עזרה מהורייך ומהסביבה הקרובה לך. בהצלחה, דר' סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)