מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהמוטי25/04/2010
שלום לכל החברים אני נשוי לאישה צעירה יפיפיה ואמא מקסימה .
הסיפור שלי הוא כזה אישתי הייתה סביב הבולמיה בסביבות 4-5 שנים בין גיל 14-18
לאחר טיפול ואישפוז היא יצאה מזה אחרי 6 שנים של "שקט" מבחינתי אתמול היא התוודתה בפני ששנתיים אחרי שהחלימה הייתה מקיאה בלי שנשים לב פעם ב שבוע שבועיים ובשבוע האחרון היא הקיאה כל השבוע אחרי השיחה הקשה. הייתה עבורי קשה מנשוא חשבתי שכבר יצאנו מהסיפור הזה לתמיד .הבטחתי לה להיות משענת ותומך למרות שאני מאוד שבור אני גם צריך אותה {הפרעת חרדה}לא יודע מה לעשות האם יש דבר כזה מעידה ואפשר לתקן את מה שהרסה בכוחות עצמה או שהיא צריכה טיפול?<היא אומרת שלא בבקשה אני רוצה עזרה מה עליי לעשות אני כל הזמן עצוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למוטי
לירן רוגב26/04/2010אני מתאר לעצמי שלא פשוט לגלות שהסימפטום הבולמי נמשך בשנים האחרונות ללא ידיעתך, וטבעי שהדבר מעציב אותך ופוגע. עם זאת, העובדה שאשתך פתחה את הנושא בפניך עשויה להיות צעד בכיוון להבראה והתמודדות. אני בהחלט ממליץ על חזרה לטיפול, אך כאדם בוגר אשתך צריכה לקבל ולהסכים להחלטה זו בעצמה. עם זאת, תמיכתך ודאי חשובה ומשמעותית לה (אחרת לא היתה משתפת אותך בבעיה), וחלק מתמיכה זו יכול להיות לבטא גם עמדה זו, הרואה באופציה הטיפולית כלי חשוב להתמודדות עם הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)