החיילת שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החיילת שלי
    אמא מודאגת
    25/04/2010

בתי בת 19 ומשרתת בצבא. היא אינה מאושרת משרותה.
    לאחרונה מתלוננת על בעיות אכילה, במשך היום אוכלת מעט מאד אך כשמגיעה הביתה לעת ערב, היא בדרך כלל אוכלת ארוחת צהרים ומאוחר יותר גם ארוחת ערב קלה. באירועים וביציאה למסעדות היא נוהגת לאכול ואינה בוחלת גם במאכלים משמינים.
    מזה מספר שנים ממאנת להשקל, וכשזה נדרש ממנה על ידי הצבא או מסיבות אחרות נשקלה ולא הסכימה לדעת את התוצאה, ושאף אני לא אדע. למעט לציין שהינה רזה, אך לדעתה היא מרגישה שמנה... לאחרונה סיפרה שהיא מקיאה, מאחר ולא ראינו ולא נחשפנו אף פעם לתופעה תהינו אם אכן מתרחשת או שיש כאן קריאה בתשומת לב מצידנו.כשהתלוננה בעבר הצעתי לה ללכת לטיפול מקצועי, פרטי לא דרך הצבא, אך היא סרבה.
    היום לגמרי במקרה נתפסה בבוקר מקיאה במכוון, טענה שכואבת לה הבטן, ארוחת צהריים אכלה כרגיל.
    הידיעה שאכן היא מסוגלת להקיא בכוונה, הקפיצה את החרדה שלי לרמות חדשות.
    מבקשת את עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החיילת שלי

הוספת תגובה

• הלוואי שאמא שלי הייתה שמה לב

תמר
    25/04/2010

קודם כל את צריכה לשמוח שהיא מדברת איתך על זה . אני לא דיברתי עם אף אחד במשך שנים ארוכות וזה היה הסוד הכי נורא של החיים שלי. הייתי ממליצה מאוד על פניה לגורם מקצועי ולאו דווקא בהתייחסות לנושא הפרעת האכילה . אנחנו הבולמיות לא מתחילות בדרך כלל להקיא רק כדי לרזות (למרות שאנחנו חושבות ככה) אלא מתוך חסכים אחרים
    אם הייתי יכולה לדבר עם הבת שלך , הייתי אומרת לה שהלוואי ולי הייתה את האפשרות ללכת לטיפול בגיל 19 הייתי עושה את זה בלי להסס בכלל וחוסכת לעצמי שנים של כאב וסבל .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו