מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרהאנונימית26/04/2010
שלום.
אני בת 22 שוקלת כיום בסביבות חמישים קילו.
לפני כשנה סבלתי מאנורקסיה קשה שליוותה אותי מגיל 14.
לפני שנה התחלתי לעלות במשקל עליתי קרוב ל-15 קילו במכה.
בשיא המחלה שקלתי כ-33 קילוגרם.
כיום מאוד קשה לי עם עצמי ועם האוכל
אני סובלת מדיכאונות ושנאה עצמית קשה.
קשה לי עם הגוף שלי
מרגישה שמנה נגעלת מעצמי
מרגישה סלידה לעצמי
רוצה להפסיק שוב לאכול
ולא מצליחה
כי אני מתנחמת באוכל
דוחסת לעצמי כמויות של אוכל סתם מתוך ריקנות ושנאה
מרגישה מתה חיה כמו צמח
וחייבת לאכול כדי למלא את הריקנות הזאת
מרגישה שכל החייים שלי מתרכזים סביב האוכל
לא יודעת איך לצאת מזה
כל הזמן עם מחשבות לפגוע בעצמי
השנאה הזאת לעצמי ורצון ההרס העצמי הורגים אותי ומייסרים אותי
אין לי כלום בחיים, אני כישלון פגומה ורקובה.
זקוקה לעצה ולהכוונה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה? אני זקוקה לעזרה!!
אנונימית01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שני01/05/2010לחלוטין מבינה אותך..
למזלי לא הגעתי לאנורקסיה.. אבל כל הקטע של הריקנות, השנאה העצמית, האכילה לא מתוך רעב והרצון להיות כמה שיותר רזה מוכר לי לגמריי..
אם תרצי אשמח ליצור איתך קשר אם יש לך מייל או משהו..
בכל מקרה, אל תתייאשי מעצמך. לכי לטיפול או משהו כי קשה להתמודד עם זה לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לירן רוגב03/05/2010את כותבת שכל החיים כיום מתרכזים סביב אוכל, וזו אחת הבעיות המרכזיות בהפרעת אכילה: הרגשות, הערך והדימוי העצמי, המחשבות והיחסים עם אנשים אחרים, הכל מתנהל לפי האוכל האכילה והגוף. במצב כזה יש צורך לא רק בטיפול תזונתי אלא גם בקבלת טיפול פסיכולוגי, כדי לפתוח עוד אפשרויות להתנהל בעולם. את יכולה לפנות דרך רופא המשפחה, או לברר דרך קו הסיוע של עמותת שחף .(089357035) לגבי אופציות טיפוליות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללירן
אנונימית08/05/2010כרגע מה שאני מחשפת זה לאו דווקא טיפול בהפרעת אכילה . קשה לי עם כל הקטע של האוכל אבל אנ י זקוקה לבכללי טיפול נפשי. טיפולים Aל הפרעות אכילה היו לי מספיק והם לא עזרו. אני לא צריכה עזרה מבחינה תזונתית. אני חוששת לחזור לאי אכילה אבל יש בי גם צדדים שלא נותנים לי לעשות את זה. החשיבה שלי גם הרבה השתנתה מאז האנורקסיה הקשה. ואני גם הרבה יותר רגועה מאז. יש לי גורמים טיפוליים אבל הם לא עוזרים לי. הפסיכולוגית של מרפאה לבריאות הנפש לא הוזרת לי בכלום.
אין לי כסף לשלם לטיפול פסיכולוגי פרטי.
השנאה העצמית והריקנות לא עוזבים אותי
אני מרגישה שאף אחד לא מבין אותי ושלאף אחד לא אכפת
מרגישה כישלון בתור בן אדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)