זקוקה לטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לטיפול
    רוני
    27/04/2010

היי, אני בולמית כבר 5 שנים.... לפני 3 שנים הייתי בטיפול בית חולים ברמבם ומאוד עזר לי
    אז בשנה האחרונה חזרתי לכזה ויותר מידי עמוק שפשוט אני מרגישה שאני כל כך פוגעת בעצמי
    ואני עברתי להתגורר בסביבת נתניה אני לא יודעת למי לפניות לקלב עזרה
    כי באמת קשה לי להתמודד עם זה לבד....
    אז לאיפה לפנות ולמי.!?!

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לטיפול

הוספת תגובה

• ????

רוני
    28/04/2010

צריכה את עזרתכםםםם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ????

רוני
    28/04/2010

צריכה את עזרתכםםםם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרוני

יעל שטראוס-הנדל
    28/04/2010

שלום רוני,
    אני שומעת את מצוקתך וטוב שאת פונה לעזרה. את יכולה לפנות לקופות החולים, ברובן יש מרפאות המטפלות בהפרעות אכילה, שם מקבלים טיפול בשיחות, דיאטנית ופסיכיאטר/ית. את צודקת שאת לא תריכה להיות לבד בזה, ועובדה שהטיפול ברמב"ם מאוד עזר לך לדברייך. כדאי לפנות לטיפול באחד המרכזים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני המאמי

תאיר כהן
    11/11/2010

רוני, וואי זה נישמע פשוט קשה להיות בולמית אבל אם את מספיק רוצה את יכולה לגמור עם זה! אבל רק אם תביני קודם כל למה? למה את רוצה פיתאום אוכל בטירוף ואח"כ רצה הלהקיא את האוכל הזה... בקשר לעזרה קודם תדברי על זה.... אל תנסי להפסיק תוך שניה.. כי זה לא ילך וזה קשה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו