האם יש לי הפרעות אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי הפרעות אכילה
    מור
    12/04/2007

שלום ,אני בת 14.5 בקרוב 15
    גובהי כ-1.52 ואני שוקלת עכשיו בין 43-44 ק''ג
    אחרי שירדתי מ48 ק''ג .
    בהתחלה זה התחיל כמו כל דיאטה נורמלית בנוסף לזה שאני מתעמלת הרבה [הליכות ,ריקוד וכו']
    הוספתי לעצמי עוד ספורט ,הפחתתי במתוקים וכו' ..
    ובחודש האחרון זה כבר מתחיל להיות בהגזמה -אני מוצאת את עצמי לפעמים אוכלת רק סלט ומסטיק במשך כל היום ושהבנתי שהמצב יוצא מגדר שליטה ולקחתי גם עוף פשוט היה לי קשה לאכול אותו והתייסרתי על ביס .אני שותה אחרי כל ארוחה תה ירוק בגלל שזה גורם לעיכול טוב ואם אני רעבה אני אוכלת ירק .היום תפסתי את עצמי בידיים ואכלתי בבוקר גמבה ובצהריים אכלתי מלא :
    עוף קטן ,קצת מרק וטיפה ירקות מוקפצים ובערב סלט עם קצת גבינה בולגרית .
    אני מרגישה עכשיו קצת לא טוב עם עצמי שאכלתי כ''כ הרבה יחסית למרות שאחרי ארוחת הצהריים שלשלתי 3 פעמ' .אני מקפידה לפחות כל יום הליכה של כ-40 דק' לפעמים יותר בתוספת כפיפות בטן בזמן הצפייה בטלוויזיה . הפחד הגדול שלי זה בעצם עכשיו להשמין את הכל חזרה אם אני אתחיל לאכול נורמלי בעוד שאני רוצה לרזות עוד 2 ק''ג וזהו .
    מה קורה איתי ? תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי הפרעות אכילה

הוספת תגובה

• תשובה למירית

קרן עמית
    12/04/2007

מירית שלום. נראה שנושא האוכל מאוד מעסיק אותך , ולא משאיר לך מקום לחשוב על דברים אחרים. לא אכנס פה להרגלי האכילה שלך , שברור שאת מצמצמת יותר מדי, רק אמליץ לך לגשת לאבחון במרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה בהקדם. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו