מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש לי הפרעות אכילהמור12/04/2007
שלום ,אני בת 14.5 בקרוב 15
גובהי כ-1.52 ואני שוקלת עכשיו בין 43-44 ק''ג
אחרי שירדתי מ48 ק''ג .
בהתחלה זה התחיל כמו כל דיאטה נורמלית בנוסף לזה שאני מתעמלת הרבה [הליכות ,ריקוד וכו']
הוספתי לעצמי עוד ספורט ,הפחתתי במתוקים וכו' ..
ובחודש האחרון זה כבר מתחיל להיות בהגזמה -אני מוצאת את עצמי לפעמים אוכלת רק סלט ומסטיק במשך כל היום ושהבנתי שהמצב יוצא מגדר שליטה ולקחתי גם עוף פשוט היה לי קשה לאכול אותו והתייסרתי על ביס .אני שותה אחרי כל ארוחה תה ירוק בגלל שזה גורם לעיכול טוב ואם אני רעבה אני אוכלת ירק .היום תפסתי את עצמי בידיים ואכלתי בבוקר גמבה ובצהריים אכלתי מלא :
עוף קטן ,קצת מרק וטיפה ירקות מוקפצים ובערב סלט עם קצת גבינה בולגרית .
אני מרגישה עכשיו קצת לא טוב עם עצמי שאכלתי כ''כ הרבה יחסית למרות שאחרי ארוחת הצהריים שלשלתי 3 פעמ' .אני מקפידה לפחות כל יום הליכה של כ-40 דק' לפעמים יותר בתוספת כפיפות בטן בזמן הצפייה בטלוויזיה . הפחד הגדול שלי זה בעצם עכשיו להשמין את הכל חזרה אם אני אתחיל לאכול נורמלי בעוד שאני רוצה לרזות עוד 2 ק''ג וזהו .
מה קורה איתי ? תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למירית
קרן עמית12/04/2007מירית שלום. נראה שנושא האוכל מאוד מעסיק אותך , ולא משאיר לך מקום לחשוב על דברים אחרים. לא אכנס פה להרגלי האכילה שלך , שברור שאת מצמצמת יותר מדי, רק אמליץ לך לגשת לאבחון במרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה בהקדם. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)