מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשברתליטל01/05/2010
היי..אני זקוה לעזרה בהקדם.
הייתי רוצה לדעת מה מניע את הבולמיות להשאר כאלו.
אני עושה על כך מחקר ועד עכשיו לא מצאתי תשובה ברורה.
הרי הן לא באמת יורדות במשקל,או שהמטרה היא בעצם לאכול ולא להשמין?
הבולמיות מצליחות להשאר באותו משקל למרות כל המזון אותו הן מכניסות לגופן?
או שמה אני טועה וכן יש ירידה במשקל וזה מה שמניע אותן בעצם?(העובדה שהן אוכלות הכל ומרזות)
אני עושה מחקר מאוד חשוב ואשמח אם הבולמיות ישתפו אותי קצת בהרגשה,בתוצאות ובמניע בעצם להמשיך.
תודה לכל העונים..
בברכה ליטל:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לך
סתם אחת02/05/2010אמממ אם את עדיין צריכה אז אני מוכנה לענות על כל שאלה...
(אני בתוך....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובות
ליטל02/05/2010תודה!!:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קצת ארוך ואולי טריגרי לכאן.
סתם אחת03/05/2010ממש על קצה החוט? ההקאות הם לא עצם הבעיה האמיתית..ככה היא מצליחה להתבטאות.
גם זה כל כך תלוי...יש שמקיאים אחרי כל ארוחה ויש שמקיאים אחרי בולמוס אכילה שבא אחרי צום ארוך...ו....אני חושבת שיכולה להיות בתוך התשובות טריגרים לאנשים אחרים.
אני לא מצליחה להבין איך אפשר להגיב לאימל שלך דרך האתר הזה....
צריך להיות דרך...הרי אני מכניסה כל תגובה את כתובת המיל שלי...???
איך כותבים פה מסר אישי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת..
ליטל07/05/2010אני חושבת איך אפשר לדבר איתך..
אני אצרף את המייל שלי,תכתבי לי..
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)