הפרעת אכילה אצל ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה אצל ילדים
    עידית
    03/05/2010

יש לי בת בגיל 6 והיא כמעט לא אוכלת כלום ירקות היא אוכלת בשר היא לא נוגעת כמעט כלום היא
    כשאני אומרת לה בואי לאכול היא ישר אומרת לא ומתחילה עם בכי פינוקי אני כבר לא יודעת מה לעשות איתה מה שאני יציע לה לאכול היא לא מקבלת היא אוכלת אבל ממש קצת ואני מוטרדת מיזה אני מקווה לקבל תשובה או יעוץ מה אני יכולה לעשות תודה עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה אצל ילדים

הוספת תגובה

• אני סבלתי מהתופעה דומה לילדה שלך

דר אדית דניאל
    04/05/2010

זוהי הפרעות אכילה בילדים קטנים
    אני סבלתי מאנורקסיה מלידה ועד גיל 5 -6 בערך
    האכילו אותי בקושי רב אם בכלל

אני ממליצה לך לתת לה טיפול הומאופתי זה מה שראיתי שעוזר ללא תנאי

בברכה דר דניאל אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר דניאל את טועה

תמר
    05/05/2010

אין שום "תרופה" שיכולה לרפא ללא תנאי הפרעות אכילה !@!! את טועה ומטעה בפורום זה ולא בפעם הראשונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידית

לירן רוגב
    07/05/2010

יכולות להיות מגוון סיבות לבעיות אכילה אצל ילדים בגיל זה, וחשוב לאבחן את הבעיה באופן מדויק אצל מומחה. אני ממליץ להתייעץ עם דיאטנית במכון להתפתחות הילד, לשלול כמובן בעיות רפואיות, ולקבל הדרכה כיצד עלייך להתנהל סביב נושא האכילה של בתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו