הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו
    שמנמונת
    16/05/2010

שלום רב,
    אני ניזונה מס"כ קלוריות יומי של כ - 700 קק"ל. לפני האוכל נוטלת לעיתים כ - 10 לקסעדין (אני יודעת שזה לא בריא אבל מניחה שאני כבר מכורה...?!)
    למרות ועל אף הנ"ל המשקל עומד ומסרב לרדת... כיצד ייתכן אם גם ללא הלקסעדין אני ניזונה מכמות קלוריות הנמוכה ממה שהגוף אמור לנצל לפעולות הבסיסיות שלו?
    בנוסף אני מתאמנת כ - 3 פעמים בשבוע.
    האמור נמשך מזה כחצי שנה.
    אני יודעת שזה לא מאד בריא אבל זה בהחלט חזק ממני
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו

הוספת תגובה

• ..

=>
    17/05/2010

כי הקלוריות שאת צורכת נמוכות ממה שגופך צריך ... מה את תינוקת שאוכלת 700 קלוריות ?! ובמיוחד שאת שותה לקסעדין האוכל לא מתעכל ואת מוציא את כולו והגוף לא מקבל מה שאת צריכה מינימום את חייבת 1200 עשיתי דיאטת כאסח .. ולשום מקום טוב לא הגעתיי .. הפרעות אכילה , סימפטומים שונים ,אין מחזור ?!?! זה מה שאת רוצה בחיים ?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת אך שימי לב לפורום

שמנמונת
    17/05/2010

אכן מודעת שיש לי סוג של הפרעת אכילה אך לא מצליחה להשתחרר ממנה, להיפך אני מרגישה תלויה בה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

=>
    17/05/2010

אזז לכי לטיפול... זה גם מה שאני צריכה אך לא מסוגלת,אין לי זמן לטיפול לימודים וכו' וחבל שאני מזניחה כנראה זה לא חשוב לי באמת אני לא דוגמא אבל אתלכי לטפלל ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך אנו שתינו באותה הסירה

שמנמונת
    17/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יעל שטראוס-הנדל
    17/05/2010

שלום לך,
    אכן מה שאת עושה לגופך מאוד לא בריא, אך לא הבנתי מה שאלתך? אם השאלה היא מדוע את לא מרזה, זה אינו הפורום הנכון. אני ממליצה לפנות לטיפול כי כרגע את גורמת לנזק גדול לגופך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו