זקוקה לעצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה
    =>
    17/05/2010

שלום אני בת 17 ... משקל 59-60 גובה 1.74
    עשיתי דיאטה רצחנית שבה הורדתי ממשקלי 75 קילו במשך שנה וחצי והתאמנתי נורא קשה... כל החיים שלי סביב אוכל.. יש מזונות שאני לא מתקרבת אליהם כגון ציפס מטוגן שניצל .. כל דבר אני מחשבת וכשאני לא יודעת את הערך של המזון אני נמנעת או נותנת לו ערךקלורי נגיד בורקס גדול זה בשבילי 700-800 קלוריות וכו' .. מעבר למשקללל אני סובלת מחולשה , סחרחורות שלשולים ,כאבי בטן אי הגעת ווסת אלא עם כן אני משתמשת בגלולות.. אין לי חיי חברה כמו פעם כי להימנע מלאכול אוכל שאיני מודעת איך הכינו אותו או הערך הקלורי שלו .
    החלטתי ללכת לתל השומר לקבל עזרה וכדי שאני יחזור למסלול התקין ... בלימודים הדרדרתי הכל ניהיה יותר גרוע להתאמן אני רוצה אבל לא יכולה.
    האם כדאי לי ללכת לתל השומר ? איך אני צריכה להגיע . מימי אני מקבלת הפנייה? אם צריך בכלל והתחייבות ? למשך כמה זמן הטיפול .. ? אני מעוניינת להגיע בחופש הגדול כדי לא להפסיד לימודים ולחזור ללימודים בתחילת שנה.. בנוסף אני רוצה להתגייס ומפחדת בשל בעיותי הרפואיות לא יגיסו אותי ... בבקשה תעזרו לי אני נואשתתתתתת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי

=>
    17/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

נטע
    23/05/2010

תיצרי איתי קשר במייל ואני אתן לך את הטלפון של המחלקה להפרעות אכילה בתל השומר...פשוט כרגע הוא לא עליי ולא רציתי שתישארי בלי תשובה.

שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יעל שטראוס-הנדל
    23/05/2010

שלום לך,
    טוב שאת רוצה לפנות לטיפול, ובתל השומר הטיפול אכן טוב. אני ממליצה לטלפן אליהם ולברר את כל הפרטים. ניתן לקבוע אצלהם מפגש הערכה ראשוני (אינטייק) ושם תעשה הערכה ותוכלי לשאול את כל מה שרצית. חשוב מאוד לטפל בעצמך כי נשמע שמצבך הנפשי והגופני אינם טובים כרגע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו