מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצה=>17/05/2010
שלום אני בת 17 ... משקל 59-60 גובה 1.74
עשיתי דיאטה רצחנית שבה הורדתי ממשקלי 75 קילו במשך שנה וחצי והתאמנתי נורא קשה... כל החיים שלי סביב אוכל.. יש מזונות שאני לא מתקרבת אליהם כגון ציפס מטוגן שניצל .. כל דבר אני מחשבת וכשאני לא יודעת את הערך של המזון אני נמנעת או נותנת לו ערךקלורי נגיד בורקס גדול זה בשבילי 700-800 קלוריות וכו' .. מעבר למשקללל אני סובלת מחולשה , סחרחורות שלשולים ,כאבי בטן אי הגעת ווסת אלא עם כן אני משתמשת בגלולות.. אין לי חיי חברה כמו פעם כי להימנע מלאכול אוכל שאיני מודעת איך הכינו אותו או הערך הקלורי שלו .
החלטתי ללכת לתל השומר לקבל עזרה וכדי שאני יחזור למסלול התקין ... בלימודים הדרדרתי הכל ניהיה יותר גרוע להתאמן אני רוצה אבל לא יכולה.
האם כדאי לי ללכת לתל השומר ? איך אני צריכה להגיע . מימי אני מקבלת הפנייה? אם צריך בכלל והתחייבות ? למשך כמה זמן הטיפול .. ? אני מעוניינת להגיע בחופש הגדול כדי לא להפסיד לימודים ולחזור ללימודים בתחילת שנה.. בנוסף אני רוצה להתגייס ומפחדת בשל בעיותי הרפואיות לא יגיסו אותי ... בבקשה תעזרו לי אני נואשתתתתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
=>17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נטע23/05/2010תיצרי איתי קשר במייל ואני אתן לך את הטלפון של המחלקה להפרעות אכילה בתל השומר...פשוט כרגע הוא לא עליי ולא רציתי שתישארי בלי תשובה.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעל שטראוס-הנדל23/05/2010שלום לך,
טוב שאת רוצה לפנות לטיפול, ובתל השומר הטיפול אכן טוב. אני ממליצה לטלפן אליהם ולברר את כל הפרטים. ניתן לקבוע אצלהם מפגש הערכה ראשוני (אינטייק) ושם תעשה הערכה ותוכלי לשאול את כל מה שרצית. חשוב מאוד לטפל בעצמך כי נשמע שמצבך הנפשי והגופני אינם טובים כרגע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)