מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת אכילהשרית רומי21/05/2010
שלום רב.בתי בת ה-17 החלה בדיאטה לפני כחמישה חודשים. הדיאטה החלה כדיאטה מבוקרת, אכילה מסודרת בשעות קבועות, וכן הליכות בערב התורמות לירידה במשקל. במהלך שלושה חודשים ירדה בתי כ-15 ק"ג. לפני כחודש שמתי לב לסימני הקאה בשירותים. לפני כשבוע התקשרו אלי חברותיה של בתי ואמרו לי שהיא סיפרה להן שהיא מקיאה זה כחודשיים והיא כבר לא יכולה לשלוט בזה. ניסיתי לשוח עם בתי ,אך נתקלתי באטימות או חוסר התייחסות. קבעתי תור לרופאת המשפחה אך בתי לא הגיעה. בשלב זה אקבע תור חדש לרופאה על-מנת להתייעץ אך אשמח לתגובתך מה עלי לעשות כאם, כיצד לפנות לבתי ולסייע לה עד כמה שאפשר? האם מצב זה בשלב זה אינו מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת אכילה
נטע23/05/2010היי...
אני בת 28 ומגיל 12 סובלת מבולמיה נרבוזה
הייתי מאושפזת בתל השומר במחלקה להפרעות אכילה... הייתי מציעה לך לקחת את הבת שלך לשם לדבר עם אחד הרופאים ולראות איך הבנות שם נראות!!! עדיף לבית חולים שניידר או אסף הרופא הם מטפלים בבנות מתחת לגיל 18...
היא בת 15-בגיל הזה איימו עליי באישפוז ועשיתי הכל כדי שלא יראו-תאיימי עליה באישפוז כדי שתבוא איתך לשם,מבטיחה לך שהיא תיבהל ולא תמשיךךךך
תעצרי את זה כל עוד זה בהתחלה ועוד יש שליטה!!
בבתי החולים האלו לא מחייב אישפוז יש גם טיפולים שבועיים...מאוד טובים
אח"כ מאוד קשה לצאת מזה אני כבר 16 שנים בזה!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעל שטראוס-הנדל23/05/2010שלום לך,
אני מבינה שאת כרם מאוד דואגת לביתך. בדרך כלל התסמינים שאת מתארת מלווים בהסתרה והכחשה ולכן מביתך כנראה שלא תקבלי תשובות כרגע. את צריכה להביע עמדה מאוד ברורה שאת מתכוונת לטפל בנושא הזה ולקבוע עבורה פגישה באחת המרפאות המתמחות להפרעות אכילה. כמובן שהיא אינה צריכה להכנס למפגש ההערכה איתך וניתן לכבד את פרטיותה אך את צריכה להיות מאוד ברורה בנושא ולקבוע לה תור ולקחת אותה לשם, גם אם היא אינה מעוניינת בכך (מה שכנראה קורה).
כרגע היא כנראה לא רוצה ויכולה לעצור את זה, ולכן הוריה שם בשבילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)