הפרעות אכילה ותוצאותיהן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות אכילה ותוצאותיהן...
    מודאגת
    21/05/2010

שלום...
    לאחר שנה וחצי שבהן היו לי הפרעות אכילה (הידרדרות לאנורקסיה), אומנם לא הגעתי עוד למצב של תת משקל אבל מבחינת כל שאר התסמינים הייתי אנורקסית לכל דבר וביניהם הפסקת הווסת במשך שנה.. תודה לאל לפני חצי שנה התחלתי טיפול ולפני שלושה שבועות חזרתי לאכול ע"פ תפריט שקיבלתי מדיאטנית. השאלה שלי היא תוך כמה זמן צפויה הווסת לחזור והאם ח"ו כבר נוצר לי נזק כלשהו?? ואני חייבת לציין שעד שההפרעות החלו המחזור היה סדיר ותקין לגמרי מהפעם הראשונה שקיבלתי אותו (גיל 14)..
    תודה רבה,
    ומאחלת לכל הבנות שנקלעו לחור השחור והאפל הזה שילכו לטפל בזה!! אפשר לצאת מהמחלה הארורה הזו! אפשר!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

יעל שטראוס-הנדל
    23/05/2010

שלום לך,
    כל הכבוד על תחילת הטיפול בעצמך. לגבי קבלת הווסת, אין תשובה חד משמעית לכך, כל גוף מתנהל בצורה שונה ולכן אין לדעת עד שזה לא קורה. יש צורך באכילה מווסתת, מאוזנת מבחינת כמויות ואבות המזון (כולל שומנים שחיוניים לקבלת המחזור החודשי) ורק לאחר שאכילה כזו מתרחשת לאורך זמן, הגוף מתחיל להשתקם.
    מקווה שזה יקרה במהרה עבורך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו