מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות אכילה ותוצאותיהן...מודאגת21/05/2010
שלום...
לאחר שנה וחצי שבהן היו לי הפרעות אכילה (הידרדרות לאנורקסיה), אומנם לא הגעתי עוד למצב של תת משקל אבל מבחינת כל שאר התסמינים הייתי אנורקסית לכל דבר וביניהם הפסקת הווסת במשך שנה.. תודה לאל לפני חצי שנה התחלתי טיפול ולפני שלושה שבועות חזרתי לאכול ע"פ תפריט שקיבלתי מדיאטנית. השאלה שלי היא תוך כמה זמן צפויה הווסת לחזור והאם ח"ו כבר נוצר לי נזק כלשהו?? ואני חייבת לציין שעד שההפרעות החלו המחזור היה סדיר ותקין לגמרי מהפעם הראשונה שקיבלתי אותו (גיל 14)..
תודה רבה,
ומאחלת לכל הבנות שנקלעו לחור השחור והאפל הזה שילכו לטפל בזה!! אפשר לצאת מהמחלה הארורה הזו! אפשר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יעל שטראוס-הנדל23/05/2010שלום לך,
כל הכבוד על תחילת הטיפול בעצמך. לגבי קבלת הווסת, אין תשובה חד משמעית לכך, כל גוף מתנהל בצורה שונה ולכן אין לדעת עד שזה לא קורה. יש צורך באכילה מווסתת, מאוזנת מבחינת כמויות ואבות המזון (כולל שומנים שחיוניים לקבלת המחזור החודשי) ורק לאחר שאכילה כזו מתרחשת לאורך זמן, הגוף מתחיל להשתקם.
מקווה שזה יקרה במהרה עבורך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)