חיילת נואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיילת נואשת
    tommy
    25/05/2010

בהתחלה ירדתי במשקל והכל היה טוב ויפה..
    אבל משו קרה ועכשיו אני אכולת בבולמוסים וזה פשוט מגעיל אותי..ומן הסתם שהשמנתי מלא [10 ק"ג בזמן קשר של כמה חודשים בודדים]
    ההורים מעירים לי על הכמויות שאני אוכלת, ולפי מה שבדקתי באינטרנט ולפי מה שאנשים רושמים פה,
    יש לי הפרעת אכילה..

השאלה מה עושים עם זה עכשיו..
    למי עוד אומרים את מה שאני כבר כבר יודעת, ואיך מטפילם בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיילת נואשת

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    25/05/2010

קודם כל הייתי ממליץ לשתף את ההורים בבעיה - בייחוד מאחר ואת טוענת שהם מעורבים ומעירים לך על האכילה שלך, עדיף שכבר יידעו ויכירו את התמונה המלאה. היות ואת כותבת שאת חיילת, ניתן לבקש עזרה ממערכת בריאות הנפש בצבא. אפשרות נוספת, עם יתרונות מסוימים, היא לשקול פניה לאנשי מקצוע פרטיים מומחים בתחום - בשלב הראשון הייתי ממליץ לשקול פניה לדיאטנית המומחית בתחום הפרעות האכילה, ויתכן ובהמשך יידרש גם שילוב עם טיפול נפשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דבר כזה בצבא?

tommy
    25/05/2010

תזונאית להפרעות אכילה?
    יש לך מושג ממי מבקשים דבר שכזה שם?
    או שצריך לפנות למפראות אזרחיות..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    30/05/2010

כדאי להתייעץ עם רופא היחידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו