מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת עזרה-בולמית בהריוןחן28/05/2010
אני בהריון שלישי.יש לי שני ילדים מקסימים וכרגע אני בחודש חמישי של הריון.המצב שלי הוא בלתי נסבל .אני בולמית כבר 15 שנה, עברתי עשרות טיפולים וכיום אני כבר זמן רב ללא טיפול ובלי שמישהו יודע מכך שלא יצאתי מהבעיה.חוסר האונים הוא ענק, בעיקר בהריון כשמצבי הרוח רבים ואני עוסקת בלגדל ילדים ולשמור על תפקוד תקין כאמא וכאישה.בפנים אני מתמוטטת.אין לי אפשרויות כספיות לממן טיפולים.האם קיים משהו אננונימי,קבוצות תמיכה?משהו שיכול לעזור,להקל,?כלפי חוץ ובתפקוד שלי אני הכי נורמלית בעולם.למדתי לחיות עם זה כביכול אבל בתוכי זו סערה בלתי נסבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
לירן רוגב30/05/2010מהתיאור שלך, של הסתרה כה ארוכה והתמודדות לבד עם המחלה הזו שנים רבות, אפשר להבין את תחושת המצוקה וחוסר האונים שלך. בהחלט חשוב למצוא לעצמך טיפול מקצועי ומענה. איני יודע מה הכוונה בטיפול אנונימי, אבל אני מניח שמה שמניע אותך הוא הרצון להמשיך ולהסתיר את הבעיה כלפי חוץ. כמובן שלא כל העולם צריך לדעת לגבי הבעיות האישיות שלך, אבל הסתרה מהאנשים הקרובים אלייך לגבי משהו שאת מתמודדת איתו כבר 15 שנה, נשמע כמו משהו שמשרת את הבעיה יותר מאשר אותך. אני מקווה שלא תתני לשיקולים אלו למנוע ממך לטאפל בעצמך בצורה ראויה. לגבי טיפולים: ניתן לקבל טיפולים מסובסדים דרך קופות החולים ודרך מרכזי טיפול מסוימים שעובדים עמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מלא לבולמיה בהומאופתיה
דר אדית דניאל30/05/2010שלום
במידה ואת עם בעיית תקציבית. גשי לקופת החולים להומאופת הטיפול שם זול
בהומאופתיה פתרון מלא לבולמיה.
בברכה
ד''ר אדית דניאל
בולמית ואנורקטית בעבר הרחוק לפני 30 שנה
מומחית ברפואה משלימה הומאופתיה ונטורופתיה
מנהלת פורום הומאופתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)