מחפשת עזרה-בולמית בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת עזרה-בולמית בהריון
    חן
    28/05/2010

אני בהריון שלישי.יש לי שני ילדים מקסימים וכרגע אני בחודש חמישי של הריון.המצב שלי הוא בלתי נסבל .אני בולמית כבר 15 שנה, עברתי עשרות טיפולים וכיום אני כבר זמן רב ללא טיפול ובלי שמישהו יודע מכך שלא יצאתי מהבעיה.חוסר האונים הוא ענק, בעיקר בהריון כשמצבי הרוח רבים ואני עוסקת בלגדל ילדים ולשמור על תפקוד תקין כאמא וכאישה.בפנים אני מתמוטטת.אין לי אפשרויות כספיות לממן טיפולים.האם קיים משהו אננונימי,קבוצות תמיכה?משהו שיכול לעזור,להקל,?כלפי חוץ ובתפקוד שלי אני הכי נורמלית בעולם.למדתי לחיות עם זה כביכול אבל בתוכי זו סערה בלתי נסבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עזרה-בולמית בהריון

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    30/05/2010

מהתיאור שלך, של הסתרה כה ארוכה והתמודדות לבד עם המחלה הזו שנים רבות, אפשר להבין את תחושת המצוקה וחוסר האונים שלך. בהחלט חשוב למצוא לעצמך טיפול מקצועי ומענה. איני יודע מה הכוונה בטיפול אנונימי, אבל אני מניח שמה שמניע אותך הוא הרצון להמשיך ולהסתיר את הבעיה כלפי חוץ. כמובן שלא כל העולם צריך לדעת לגבי הבעיות האישיות שלך, אבל הסתרה מהאנשים הקרובים אלייך לגבי משהו שאת מתמודדת איתו כבר 15 שנה, נשמע כמו משהו שמשרת את הבעיה יותר מאשר אותך. אני מקווה שלא תתני לשיקולים אלו למנוע ממך לטאפל בעצמך בצורה ראויה. לגבי טיפולים: ניתן לקבל טיפולים מסובסדים דרך קופות החולים ודרך מרכזי טיפול מסוימים שעובדים עמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מלא לבולמיה בהומאופתיה

דר אדית דניאל
    30/05/2010

שלום

במידה ואת עם בעיית תקציבית. גשי לקופת החולים להומאופת הטיפול שם זול
    בהומאופתיה פתרון מלא לבולמיה.

בברכה
    ד''ר אדית דניאל
    בולמית ואנורקטית בעבר הרחוק לפני 30 שנה
    מומחית ברפואה משלימה הומאופתיה ונטורופתיה
    מנהלת פורום הומאופתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו