שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ד
    03/06/2010

אני בת 26 והפרעות אכילה הן חלק מחיי ב-10 שנים האחרונות...
    התחלתי באנורקסיה ועברתי לבולמיה,
    אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי ותרופתי אבל עדיין מקיאה בתדירות משתנה בהתאם לתקופה (פעם ביום במקסימום)... לאחרונה (מספר שבועות) התחלתי להרגיש בצורה חריפה מבעבר את ההשפעות של הבולמיה על הגוף שלי ופשוט הפסקתי, הפנים והבטן נפוחות מממששששש ואין לי כוח לעשות כלום...
    הכל נפוח אפילו יותר מאז שהפסקתי ורציתי לשאול אם זו תופעה אופיינית, אחרי כמה זמן זה עובר אם בכלל ואיך אפשר להקל על הסימפטומים... הפסיכולוגית שלי אומרת שזה יחלוף אבל אני מרגישה עכשיו כ"כ רע, לא נוח לי בעור של עצמי ולכן אשמח לקבל מענה גם בפורום הזה...
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה

אלמונית
    09/06/2010

אני נתונה באותו מצב בדיוק. אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    09/06/2010

נפיחות בצקתית כתוצאה מצבירת נוזלים היא אכן תופעה נפוצה לאחר הפסקה של הקאות לאחר תקופה ממושכת. וזה אכן חולף תוך זמן לא רב, אין ברירה אלא להמתין. במידה וזה נמשך, יש לפנות לדיאטנית או רופא משפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו