תענו בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו בבקשה
    מישהי
    10/06/2010

אני בת 17 וחצי ולפני כשנתיים חליתי באנורקסיה. הייתי מאושפזת באשפוז יום בשניידר למשך כחודשיים עד שהעלתי במשקל ואז המשכתי ללכת לביקורת. לפני כמעט שנה הייתי בביקור שבו גיליתי שעליתי מ46קילו ל50 קילו תוך חודשיים בלבד הפסקתי ללכת כי הרגשתי מושפלת. עכשיו אני לא מפסיקה לעלות במשקל ועליתי כמעט עשרה קילו נוספים. אני לא יכולה לחזור לביקורת כי זה מביך אותי אבל אני ממשיכה להשמין מהפחד שאם לא אוכל בכפיתיות אכנע למחלה. אני יודעת שהחיים עם האנורקסיה אלו חיים נוראיים אבל אני גם לא רוצה להמשיך להשמין. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תענו בבקשה

הוספת תגובה

• תשובה

יעל שטראוס-הנדל
    10/06/2010

שלום לך,
    אני מבינה את הפחד שלך להכנע למחלה, אך חשוב לשמור על עצמך מאוזנת ובריאה. אם הבנתי נכון, כיום אינך נמצאת במעקב כלשהו. יש חשיבות גדולה למעקב ו/או טיפול כי מדובר בתהליך שדורש זמן וליווי. אני מאוד ממליצה לפנות לטיפול תזונתי ופסיכולוגי בכדי להתאזן ולמצוא את התפריט הנכון לך, ולהבין את התנהגותך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו