אמא מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת
    אמא
    10/06/2010

ביתי בת 13 ומתנשאת לגובה של 158 ובמשקל של 36 ק"ג, לאחרונה היא מסתגרת בחדרה עם המחשב, בוכה מכל דבר, לא מצטרפת לארוחות משפחתיות ובכלל לאירועים, לא יוצרת אומנות כמו לפני כן, מסרבת לדבר עם כולם כולל יוצעת בי"ס, מורה, רופאת משפחה, פסיכיאטרית, איתי ועם האב, טוענת שנימאס לה ואני עושה לה את זה בכוונה (את זה שאני נאלצת לקחת אותה לרופאה או לפסיכיאטר ושאני שונאת אותה, הסברתי לה שאנחנו אוהבים אותה לכן אנו מודאגים ודואגים לה ולכן אנו רוצים לאמת שהכל בסדר.
    אני לא יודעת מה לעשות איתה ומי באמת יכול להגיע איתה לשיחה כל שהיא.
    מה עושים ולאן צריכים לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    10/06/2010

במצבים כאלו המלצתי היא להעביר מסר ברור ותקיף לבתכם כי אתם מזהים בעיה (לא משנה ולא צריך לתת לה בשלב זה תיוג כלשהו), וכי בעיה זו חייבת לקבל מענה. מנו בפניה את האפשרויות הקיימות, ובקשו ממנה לבחור באחת מהן, אך התעקשו על כך שבחירה במענה כלשהו חייבת להיעשות. בנוסף, קיימת האפשרות לקבל הדרכת הורים אצל אנשי מקצוע מומחים בבעיות מסוג זה, וצעד כזה יכול לעזור גם לגייס את הילדה לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו