מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תת משקל ומחזורא11/06/2010
שלום, אני סובלת מאנורקסיה ונכון לעכשיו, אני בתת-משקל דיי חמור.. (BMI 16) וכתוצאה מכך לא קיבלתי מחזור כבר כמעט 3 חודשים.
רציתי לשאול, אם אני ממשיכה ככה, יכול להיות שיגיע זמן שאני לא אוכל יותר לקבל מחזור גם אם אעלה במשקל ?
איך אדע שלא חציתי את הגבול ?
אני מודאגת, אבל אני מפחדת מעלייה במשקל בינתיים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא קשורה
סתם אחת14/06/2010אבל,
את לא חושבת שת הגבול כבר עברת?
הגבול שכבר את חייה את חייך בתוך ההפרעה.
ועוד שאלה. ומה יקרה אם יגידו לך שחצית או לא חצית.. זה משנה משהו?
זה הדבר החשוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
א14/06/2010בתוך ההפרעה או לא, עדיין לא נגרמה פגיעה משמעותית שלא ניתנת לתיקון בבריאות הפיזית שלי...(אני מקווה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כך הבנתי
סתם אחת15/06/2010אני לא גורם מקצועי והם עוד מעט יענו לך. אבל אני יענה לך לפי מה שאני יודעת.
יש סיכוי שלא תחזרי לקבל מחזור. ויש סיכוי שלא. יש מקרים לכאן ולכאן.
ככל שמטפלים בזה יותר מהר זה יש יותר סיכוים.
"איך אדע שלא חציתי את הגבול" את לא שמה לב שחצית את הגבול?
את בתת משקל, את מפחדת מעליה ואין לך מחזור. לאיזה עוד אותות את מחכה כדי להתחיל לטפל בעצמך? ולתת לעצמך קצת חופש מההתעסקות הזאת, ולחזור לחיים אמיתיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעל שטראוס-הנדל15/06/2010שלום לך,
את אכן במשקל מאוד נמוך ויש לכך השלכות רבות, בין היתר אי קבלת מחזור שלאורך זמן יכול לגרום לאוסטיאופרוזיס- שלמעשה מדובר בנזק בלתי הפיך. חוץ זה קיימות השלכות נוספות לכך שאת מזיקה לגופך. אני מבינה את החשש והפחד מעליה במשקל אך האם את נמצאת בטיפול כלשהו? מעקב? חשוב מאוד שתהיי בסוג של טיפול בכדי שמישהו יעקוב אחרי מצבך הגופני והנפשי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)