תת משקל ומחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת משקל ומחזור
    א
    11/06/2010

שלום, אני סובלת מאנורקסיה ונכון לעכשיו, אני בתת-משקל דיי חמור.. (BMI 16) וכתוצאה מכך לא קיבלתי מחזור כבר כמעט 3 חודשים.
    רציתי לשאול, אם אני ממשיכה ככה, יכול להיות שיגיע זמן שאני לא אוכל יותר לקבל מחזור גם אם אעלה במשקל ?
    איך אדע שלא חציתי את הגבול ?
    אני מודאגת, אבל אני מפחדת מעלייה במשקל בינתיים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת משקל ומחזור

הוספת תגובה

• אני לא קשורה

סתם אחת
    14/06/2010

אבל,
    את לא חושבת שת הגבול כבר עברת?
    הגבול שכבר את חייה את חייך בתוך ההפרעה.
    ועוד שאלה. ומה יקרה אם יגידו לך שחצית או לא חצית.. זה משנה משהו?
    זה הדבר החשוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

א
    14/06/2010

בתוך ההפרעה או לא, עדיין לא נגרמה פגיעה משמעותית שלא ניתנת לתיקון בבריאות הפיזית שלי...(אני מקווה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כל כך הבנתי

סתם אחת
    15/06/2010

אני לא גורם מקצועי והם עוד מעט יענו לך. אבל אני יענה לך לפי מה שאני יודעת.
    יש סיכוי שלא תחזרי לקבל מחזור. ויש סיכוי שלא. יש מקרים לכאן ולכאן.
    ככל שמטפלים בזה יותר מהר זה יש יותר סיכוים.
    "איך אדע שלא חציתי את הגבול" את לא שמה לב שחצית את הגבול?
    את בתת משקל, את מפחדת מעליה ואין לך מחזור. לאיזה עוד אותות את מחכה כדי להתחיל לטפל בעצמך? ולתת לעצמך קצת חופש מההתעסקות הזאת, ולחזור לחיים אמיתיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יעל שטראוס-הנדל
    15/06/2010

שלום לך,
    את אכן במשקל מאוד נמוך ויש לכך השלכות רבות, בין היתר אי קבלת מחזור שלאורך זמן יכול לגרום לאוסטיאופרוזיס- שלמעשה מדובר בנזק בלתי הפיך. חוץ זה קיימות השלכות נוספות לכך שאת מזיקה לגופך. אני מבינה את החשש והפחד מעליה במשקל אך האם את נמצאת בטיפול כלשהו? מעקב? חשוב מאוד שתהיי בסוג של טיפול בכדי שמישהו יעקוב אחרי מצבך הגופני והנפשי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו