בולמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמיה
    נ'
    13/06/2010

אני נערה שמנמנה מאז ומתמיד, לפני חצי שנה התחלתי תהליך ירידה במשקל בריא (עם תזונתאית, מאמן כושר וכד'). המשקל ירד במיתון, ופעם כשהרגשתיש אכלתי יותר מדי ולא עשיתי כושר באותו שבוע, הקאתי. הבטחתי לעצמי שזה לא ישוב
    וכן הלאה, עם הזמן הייתי מקיאה פעם בשבוע, עפמיים, שלוש. עד שזה הגיע למצב שבחופשת פורים, מתוך זה שלא עשיתי ספורט, הייתי מקיאה אחרי כל פעם שאכלתי דבר-מה שהוא לא ארוחה.
    הקאתי המון. וכל פעם הבטחתי לעצמי שזו הפעם האחרונה
    אני מנסה מאד לצאת מזה אבל אני לא מסוגלת. גם אני לא מסוגלת לספר לתזונתאית שלי, וגם זה פוגע בקול שלי, ואני שרה.
    אני לא יודעת מה לעשות, אני לא מצליחה להמנע מלאכול דברים מחוץ לארוחה, כי תמיד יש את המחשבה של "אני אקיא אח"כ"
    אני כבר מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולמיה

הוספת תגובה

• תשובה

יעל שטראוס-הנדל
    15/06/2010

שלום לך,
    נשמע שנכנסת למעגל "קסמים" וקשה לך לצאת ממנו. האם שיתפת מישהו לגבי ההקאות? העובדה שאת נמצאת אצל תזונאית היא טובה אך את צריכה לשתף אותה במה שעובר עליך כי יתכן והתפריט אינו מותאם לך ולצרכייך. אני ממליצה לפנות גם לטיפול בכדי לבחון מה קורה לך ומה מניע אותך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו