אכילה כפייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה כפייתית
    עידן
    15/04/2007

אני בן 26 וסובל מדכאון כבר 10 שנים.בנוסף לדכאון אני גם סובל מהפרעת אכילה כפייתית.אני מטופל במרפאה להפרעות אכילה מזה כמה חודשים והמצב שלי לא ממש השתנה מאז שאני מטופל שם. אני נפגש עם דיאטנית שמתמחה בהפרעות אכילה וגם עם פסיכולוג אחת לשבוע,אבל המצב שלי לא משתפר.אני עובר מהתקפת אכילה אחת לשנייה וזה תמיד קורה בהפרש של כמה ימים או שבועות.הבנתי כבר מזמן שהבעיה הזאת לא תעלם,אבל לא הייתי מוכן נפשית לכך שזה ילך ויחמיר ככל שהזמן עובר.

אני לא יודע בדיוק מה לשאול אותך,אולי רק רציתי להשמע.אני קצת מאוכזב מהאנשים המטפלים בי ומרגיש בלתי מובן. התגובות של "אני מבינה" ו "זה קורה" כבר אינן מספקות אותי. לסיום, אני רוצה לשאול אם יש משהו שעדיין לא ניסיתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה כפייתית

הוספת תגובה

• תשובה לעידן

קרן עמית
    15/04/2007

עידן שלום. אם אתה חש מאוכזב , כדאי שתדבר על כך בפתיחות עם המטפלים שלך. בנוסף, אתה מטופל רק כמה חודשים , ולרוב נדרש יותר מכך על מנת לעשות שינוי אמיתי. אל תתייאש . בהצלחה קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו