מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיתאגם15/06/2010
היי
ביתי בת שנתיים +8 חודשים נולדה במשקל 600 גרם בשבוע 30.
עלתה יחסית יפה בהיותה תינוקת יונקת מהבקבוק מהרגע שעברנו לאוכל מוצק פה התחילו בעיות העליה במשקל ואי רצון לאכל.
ביתי מסרבת לפעמיים אפילו לטעום יש מעט מאוד דברים שהיא אוכלת אבל עדיין לא בגדר ארוחה.
אנחנו במעקב אצל דיאטנית היא מקבלת תוסף תזונה סקנדשייק לא ממש הולך לי עם התוסף היא לא רוצה לשתות אותו עם חלב.
בבדיקות שנשלחנו הIGF היה נמוך -4.
האנדוקרינולוג שוקל לתת לה הורמון גדילה בגלל שהיא מאוד קטנה בדיקת הורמון גדילה יצא תקין.
ביתי שוקלת היום 8.400.
אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות אין לה בעיה גם לא לאכל 4-7 שעות ואו אולי בכלל לא לאכל.
אשמח להכוונה.
בברכה ותודה אגם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאגם
לירן רוגב16/06/2010היי אגם, מתוך מה שאת מתארת נשמע שבאמת צריך גם ליווי תזונתי של דיאטנית וגם מעקב רפואי, ואת זה את עושה. לא מספיק ברור לי מה הרקע לבעיה, אב לייתכן שכדאי לשקול הדרכת הורים בנושא בעיות האכלה, כפי שניתן לקבל בתחנות להתפתחות הילד, למשל, או אצל דיאטניות שזה תחום מומחיותן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)