פגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגית
    אגם
    15/06/2010

היי
    ביתי בת שנתיים +8 חודשים נולדה במשקל 600 גרם בשבוע 30.
    עלתה יחסית יפה בהיותה תינוקת יונקת מהבקבוק מהרגע שעברנו לאוכל מוצק פה התחילו בעיות העליה במשקל ואי רצון לאכל.
    ביתי מסרבת לפעמיים אפילו לטעום יש מעט מאוד דברים שהיא אוכלת אבל עדיין לא בגדר ארוחה.
    אנחנו במעקב אצל דיאטנית היא מקבלת תוסף תזונה סקנדשייק לא ממש הולך לי עם התוסף היא לא רוצה לשתות אותו עם חלב.
    בבדיקות שנשלחנו הIGF היה נמוך -4.
    האנדוקרינולוג שוקל לתת לה הורמון גדילה בגלל שהיא מאוד קטנה בדיקת הורמון גדילה יצא תקין.
    ביתי שוקלת היום 8.400.
    אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות אין לה בעיה גם לא לאכל 4-7 שעות ואו אולי בכלל לא לאכל.
    אשמח להכוונה.
    בברכה ותודה אגם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגית

הוספת תגובה

• לאגם

לירן רוגב
    16/06/2010

היי אגם, מתוך מה שאת מתארת נשמע שבאמת צריך גם ליווי תזונתי של דיאטנית וגם מעקב רפואי, ואת זה את עושה. לא מספיק ברור לי מה הרקע לבעיה, אב לייתכן שכדאי לשקול הדרכת הורים בנושא בעיות האכלה, כפי שניתן לקבל בתחנות להתפתחות הילד, למשל, או אצל דיאטניות שזה תחום מומחיותן).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו