נואשת לעזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נואשת לעזרה..
    שירה
    21/06/2010

שלום, אני בת 15 ובחצי שנה- שנה האחרונה ירדתי 10 קילו.
    אך לאחרונה אני לא מצליחה לשמור על תפריט מאוזן וכל פעם שאני מתחילה לאכול אני זוללת מכל הבא ליד עד שהבטן מתנפחת ומתעוותת. כבר עליתי קילו וחצי ואני מרגישה נורא. רואים שהבטן גדלה ממה שהייתה ואני נורא מבואסת. אני נורא רוצה להוריד את הקילו וחצי האלה ולשמור על תפריט קבוע אבל אני פשוט לא מצליחה.
    בנוסף, אני נוזעת עוד 10 ימים ונורא חשוב לי להפטר מהקילו וחצי האלה עד אז. אני מרגישה שמנה ומנופחת כל הזמן עד שממש אין לי חשק לקום ולעשות משהו. מה עליי לעשות ? אשמח לתשובה [:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואשת לעזרה..

הוספת תגובה

• תשובה למורן

יעל שטראוס-הנדל
    22/06/2010

שלום מורן,
    נשמע שאת מחפשת תשובה לגבי כיצד להוריד את הקילו וחצי, אך השאלה הנשאלת היא מדוע את מרגישה כל כך נורא (לדברייך), עד כמה יש התעסקות באכילה ובמשקל. איני יודעת נתונים לגבי משקלך וגובהך אך נשמע שאת מאוד מוטרדת ועסוקה במראה. בנוסף איני יודעת כיצד ירדת 10 ק"ג והאם היום התפריט מאוזן או לא. אני ממליצה לפנות ליעוץ דיאטני בכדי שיעזרו לך לאזן את התפריט שיתאים לך ולגופך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצי במהרה עם פסיכולוג ואו דיאטן

חברה
    22/06/2010

שיר יקרה,
    הייתי בדיוק בסיפור שלך. ההקאה הפכה להתמכרות שנמשכה 7 שנים.
    הפנים היו נפוחות, המשקל נשאר קבוע, השיער חלה מאוד וגם החומציות של מיצי הקיבה
    שעלו - לא עשתה טוב לשיניים.
    ברוך השם, הצלחתי להוציא את עצמי מזה והיום ברור שהסיבה היא בכלל רגשית יותר.

עזרי לעצמך לצאת ממחול השדים הזה. את יכולה!!!!
    בהצלחה.

חברה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו