מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 20 מפתחת הפרעות אכילה...מודאגת28/06/2010
שלום,
יש לי ילדה בת 20 (כבר לא כל כך ילדה...)
היא נראית טוב. משקלה תקין, אבל בזמן האחרון היא טועת שהיא צריכה דיאטה כדי לרזות (לדעתי ולדעת הסובבים אותה היא לא צריכה כלל). בימים האחרון התזונה שלה השתנתה. היא אוכלת שני תפוחים ובננה ביום, וזהו. היא אומרת שזה לא נורא אבל אני מודאגת... יכול להיות שהיא מפתחת הפרעת אכילה? התזונה החדשה שלה, הדיאטה הזאת, באמת צריכה להדאגיא אותי?
תודה מראש,
אמא מודרגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר =
=>30/06/2010אני הייתי כמוה , אכלתי סלט ופורסה ביום של לחם קל לפני שהתחלתי לקחת משלשלים ..
יש מקום לדאגה .. אני בטוחה שהיא יודעת תסיכונים..רק שלא יפגע בפוריות שלה ..
נ.ב הרבה בנות אוכלות פרות מי שנמצאת בהפרעת אכילה למשל' בנות שאני מכירה .. כי פירות זה סוכר למי שיש סחרחורות זה עוד לפרק זמן קצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לירן רוגב30/06/2010התשובה לשאלתך אם התזונה של בתך, הכוללת שני תפוחים ובננה ליום, צריכה להדאיגך, היא כן. עם ובלי קשר להפרעת אכילה, זו אינה תזונה סבירה לאדם בוגר בריא. שינויים תזונתיים צריכים להיעשות בצורה מסווות ומבוקרת, ושינויים קיצוניים כאלו אכן עלולים להוביל להפרעות ובעיות בטווח הארוך. אני ממליץ להתעקש מול בתך שבמידה והיא מעוניינת לעשות שינויים בדיאטה שלה, שתעשה זאת רק בליווי וסיוע של דיאטנית מוסמכת - ובמידה והעיסוק במשקל ובמראה חורג מהסביר ומתחיל לעורר בה מצוקה רגשית ומפריע לניהול אורח חיים תקין, לשקול גם טיפול פסיכולוגי במקביל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה=)
מודאגת30/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)