בת 20 מפתחת הפרעות אכילה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 20 מפתחת הפרעות אכילה...
    מודאגת
    28/06/2010

שלום,
    יש לי ילדה בת 20 (כבר לא כל כך ילדה...)
    היא נראית טוב. משקלה תקין, אבל בזמן האחרון היא טועת שהיא צריכה דיאטה כדי לרזות (לדעתי ולדעת הסובבים אותה היא לא צריכה כלל). בימים האחרון התזונה שלה השתנתה. היא אוכלת שני תפוחים ובננה ביום, וזהו. היא אומרת שזה לא נורא אבל אני מודאגת... יכול להיות שהיא מפתחת הפרעת אכילה? התזונה החדשה שלה, הדיאטה הזאת, באמת צריכה להדאגיא אותי?

תודה מראש,

אמא מודרגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 20 מפתחת הפרעות אכילה...

הוספת תגובה

• =

=>
    30/06/2010

אני הייתי כמוה , אכלתי סלט ופורסה ביום של לחם קל לפני שהתחלתי לקחת משלשלים ..
    יש מקום לדאגה .. אני בטוחה שהיא יודעת תסיכונים..רק שלא יפגע בפוריות שלה ..
    נ.ב הרבה בנות אוכלות פרות מי שנמצאת בהפרעת אכילה למשל' בנות שאני מכירה .. כי פירות זה סוכר למי שיש סחרחורות זה עוד לפרק זמן קצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    30/06/2010

התשובה לשאלתך אם התזונה של בתך, הכוללת שני תפוחים ובננה ליום, צריכה להדאיגך, היא כן. עם ובלי קשר להפרעת אכילה, זו אינה תזונה סבירה לאדם בוגר בריא. שינויים תזונתיים צריכים להיעשות בצורה מסווות ומבוקרת, ושינויים קיצוניים כאלו אכן עלולים להוביל להפרעות ובעיות בטווח הארוך. אני ממליץ להתעקש מול בתך שבמידה והיא מעוניינת לעשות שינויים בדיאטה שלה, שתעשה זאת רק בליווי וסיוע של דיאטנית מוסמכת - ובמידה והעיסוק במשקל ובמראה חורג מהסביר ומתחיל לעורר בה מצוקה רגשית ומפריע לניהול אורח חיים תקין, לשקול גם טיפול פסיכולוגי במקביל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה=)

מודאגת
    30/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו