מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי אני חדשה פה ורוצה להצטרף לפורוםאופטימית15/04/2007
שלום, במקרה הגעתי לפורום שלכם. אני גם חושבת שיש לי הפרעות אכילה. אני כל הזמן חושבת על אוכל כדבר שיש לצרוך אותו בכל מחיר. אני כל כך מעוניינת לרדת במשקל אבל יחד עם זאת אין לי את הרצון לוותר על האוכל הטעים. לצערי הרב, אני מודעת לכך עד כמה צריכת האוכל מזיקה לי. אני מרגישה עד כמה חסרת אנרגטיות אני ובכל זאת אני מכניסה את האוכל (שמידי פעם אני מתייחסת אליו בתור אויב - הכוונה היא רק לאותו חלק עודף שאין לי צורך בו ובכל זאת אני אוכלת.
בעבר השתתפתי בסדנת חיים בריאים ששם הדגש היה תמיכה קבוצתית ולמעשה זה לא היה רק להרזות אלא גם לשמור על המשקל החדש. מכיון שהמפגשים נערכים בשעות בהן אני עדיין עובדת, נבצר ממני ללכת לאותם מפגשים ולהרזות. יוצא שבקיץ אני מרזה ובחורף אני מעלה את המשקל. פה אני מבקשת להצטרף אליכם, לשתף אתכם ולנסות אולי יחד אתכם ליצור את ההשפעה החיובית עזו על ידכם ולעזור לי להיות במשמעת מסוימת כדי לרדת במשקל בצורה הדרגתית.
תעזרו לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאופטימית.
קרן עמית15/04/2007שלום לך. הפורום תמיד מברך אופטימיות! נשמח לענות לך על שאלות פה בפורום. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)