איך אפשר לשפר את המצב ?????????!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר לשפר את המצב ?????????!!!
    בת 27
    05/07/2010

בוקר טוב , את האמת לא יודעת מאיפה להתחיל , זה נורא קשה , מצב גרוע , ייאוש , תסכול וחוץ מזה אני מודה שבשנה האחרונה אני נמצאת בדיכאון כרוני וקשה , וכל ההקדמה היא חדשה .......אני בשנה האחרונה ירדתי יותר מעשרים ק"ג - היום אני נמצאת בתת משקל 35ק"ג:155ס"מ ( אין לי תיאבון או מיטובציה לאכול - כמובן לא עשיתי דייט ביוזמה אלא אין חשק לשום דבר כולל האוכל הדיכאון שולט עלי בצורה גדולה , אין לי כוח לשום דבר , בקושי שאוכלת כמו תינוק קטן שאפילו הוא אוכל יותר טוב ממני ..... אין לי חשק לדבר , לקרוא , לצאת מהבית , לאכול אפילו מקלחת פעם ב.... זה נורה מסובך וקשה . איני מתפקדת כרגיל , כל היום שוכבת במיטה מול הטלוייזיה שלא יודעת לפעמים במה מדברים ?!!!\ בקשר לאוכל - מרגישה שהא רעל והורג אותי - נסיתי פחיות האזנה כמו אינשור בטעמים שונים אבל זה לא עוזר ... מה אפשר לעשות ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    06/07/2010

מתוך תיאורך נדמה כי הבעיה באכילה היא משנית לדכאון הקשה, ומהווה חלק מהתמונה הסימפטומטית האופיינית למצבים כאלו. אם אכן זה המצב, יש לקבל טיפול מתאים לדכאון . הטיפול המומלץ במצבים אלו הוא על פי רוב שילוב של טיפול תרופתי וטיפול פסיכופרתויטי, ואפשר להתייעץ על כך עם רופא המשפחה שלך או לפנות לטיפול באופן עצמאי. במידת הצורך, ניתן לשלב גם דיאטנית במערך הטיפולי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו