מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות באכילהחסויה15/07/2010
אני בת 12 וזו כבר תקופה של כמה שבועות שקשה לי מאד לאכול,אני כמעט לא אוכלת דבר וגם כשכן זה רק לאחר ניסיונות שיכנוע רבים ובכמות מועטה מאד של אוכל,
יש לציין שבדרך כלל אין לי בעיה עם אוכל,
חשוב לי גם לציין שבתקופה האחרונה חוויתי חוויה קשה מאד שכתוצאה ממנה צצות הרבה תופעות אחרות כמו,חוסר בשינה,חוסר ריכוז,התפרצויות זעם ועוד...
שאלותי הן,
האם הפרעת האכילה יכולה להיות כתוצאה מהמקרה הקשה שעברתי?
אם כן,כמה זמן בערך זה עוד יכול להשפיע?
איך צריך להתגבר על זה בכדי שהיכולת של הגוף לאכול תחזור?
תודה מאש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
לירן רוגב18/07/2010ממה שאת מתארת, בהחלט ייתכן וחוייה קשה שחווית השפיעה על מגוון התנהגויות ותחושות, וביניהן פגיעה בתיאבון או בדפוסי אכילה מווסתים. במקרה כזה לא בהכרח מדובר בהפרעת אכילה, וודאי שלא בחוסר יכולת של הגוף לאכול, אלא בתגובות רגשיות לאירוע קשה. יש צורך לשתף ולהתייעץ עם גורמים מקצועיים (ועם ההורים לפני כן) כדי לקבל אבחון מדויק של הבעיה. לאחר מכן, ניתן יהיה להתאים לך את הטיפול המתאים. אני ממליץ להתחיל מהתייעצות עם רופא המשפחה, עם פסיכולוג או עם פסיכיאטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)