שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ת.ל
    16/07/2010

אני נערה במשקל 48 בערך וגובה סביבות ב-66
    כל הזמן אומרים לי שאני רזה מדי שטאני צריכה להשמין
    אבל ב-BMI גילתי שהמשקל שלי תקין
    ואני לא חושבת שאני שמנה או משהו
    אני יודעת שאני די רזה
    אבל עדיין אני מאוד רוצה להרזות כמה קילואים
    אני מנסה לא לאכול חטיפים ופחות מתוקים
    אחותי אומרת שיש לי הפרעות אכילה
    ואני לא חושבת,אני באמת חושבת ורואה שיש לי כמה קילו עודפים
    אז איך אני יכולה לדעת מה האמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ראיה חיובית

עדינה
    16/07/2010

שלום,
    את בוחנת את עצמך בשתי דרכים. מבחינה הגיונית את יודעת שאת רזה. אולם יש משהו אחר שגורם לך להרגיש שאת צריכה לרדת במשקל. תחשבי עם עצמך. למה את לא שלמה עם המראה שלך? מישהו העיר לך? את מנסה להיות דומה למישהי אחרת?
    באופן כללי את צודקת שכדאי לא לאכול מתוקים אבל זה לא קשור למשקל שלך אלא לבריאות.
    חשוב מאד שלא תהפכי את המשקל שלך ומה את אוכלת, לדבר שהכי מעסיק אותך כל היום, גם אם חברות שלך עושות את זה. תתענייני בדברים אחרים שיגרמו לך שמחה והנאה.

בהצלחה,
    עדינה מסטבאום
    מטפלת קינסיולוגית מוסמכת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    18/07/2010

הדרך לדעת מה באמת קורה ולוודא שאת לא נכנסת למצב בעייתי ממנו תתקשי לצאת היא להתייעץ עם רופא המשפחה ועם דיאטנית קלינית לגבי מצבך. אני איני יכול לאבחן אותך דרך האינטרנט, אבל בהחלט כדאי לפנות לגורמים מקצועיים אלו כדי לוודא שלא מתפתחת בעיה, או במידה ומתפתחת בעיה, לעשות צעדים כדי לטפל בה לפני שתצא משליטתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו