עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    מוטי
    17/07/2010

שלום לכולם .אני נשוי לאישה מדהימה בת 24 הזוגיות בנינו טובה ומאושרת.כשהיכרנו עזרתי לה להחלים מהפרעת אכילה{בולמיה}השנים עברו לא רע בכלל והצל של ההפרעה לא היה מורגש כלל למעשה 7 שנים נקיים.לפני שבועות אחדים אישתי רצתה להתוודות וסיפרה לי שהקיאה כמה פעמים ושזה לא יחזור על עצמו אני בתוכי האמנתי וסגרתי עיניין למרות שמאוד היה קשה לי אם זה הרגשתי מרומה.לפני ימים אחדים שאלתי אותה נו את שומרת על עצמך אמרה לי משתדלת ושהקיאה שוב 2 פעמים לטענתה בקיצור אני מאוד כועס מבולבל ומפחד בכל זאת יש לנו ילדים ולי לא מתאים להיכנס לכל הברדק הזה .מה אני צריך לעשות איזה דרך הכי מקובלת על מנת לפתור את הבעיה יש מעידות כאלו בכלל לסובלים מההפרעה או שזאת שוב הדרך פנימה ושהדלת נסגרת ?ללחוץ ללכת לטיפול אם לא תרצה היא יכולה לבד??בקיצור מאוד מבולבל ומפחד ממש חבל אנשים הורסים לעצמם את החיים ולא רואים כמה נזק נגרם מסביב
    חייב המלצהלפסיכולוג באיזור הצפון עכו נהריה קריות ובהסביבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• למוטי

לירן רוגב
    19/07/2010

"מעידות" קורות, אבל אחרי זמן כה רב הן בוודאי לא סימן טוב, ולכל הפחות כדאי לוודא שאין התפתחות שלהן למשהו יותר חמור. עצם העובדה שאשתך שיתפה אותך היא משמעותית, והיא סימן טוב - לנכונות שלה לא להסתיר ואולי גם לבקש עזרה. איני מכיר פסיכולוגים המטפלים בהפרעות אכילה באזורך, אבל קיים צוות מקצועי המטפל בהפרעות אכילה ברמב"ם, וניתן להתייעץ איתם אם הם מכירים ויכולים להפנות או להציע מענה טיפולי מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

מוטי
    19/07/2010

ברמבם יש תורים ארוכים ביותר קבעו לנו תור באוקטובר מבקש המלצה לפסיכולוגים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו