בבקשה עזרתכם הדחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרתכם הדחופה
    במצוקה
    21/07/2010

שלום רב,

אני בת 30 ואמא. בעקבות PTSD, חזרתי לדפוסים אנורקטיים (1.65 ו-45 ק"ג).
    אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי המשלב גם פגישה עם פסיכיאטר.

הפסיכולוג מתנה את המשך הטיפול בכך שאעשה ב.ד אחת לחודש ובמעקב שקילה אצל הפסיכיאטר. נכון לכרגע ירדתי בקילו נוסף מאז הפגישה שהייתה לפני שבועיים וההחלטה של שניהם היא שאם לפגישה הבאה (עוד שבועיים) ארד שוב, הם מפסיקים חד צדדית את הטיפול בי.
    שניהם ממליצים על אישפוז אך אני מסרבת, האם הם יכולים לעשות זאת בכפייה - תחת הסעיף של פגיעה עצמית??????? אני מודעת לחוק אך האם קיימים תקדימים ובאיזה מצבים...
    מצד אחד נדמה לי שזה "רק" איום אך מצד שני אני מפחדת להיות לבד

תודה מראש וסופ"ש נעים לכולם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרתכם הדחופה

הוספת תגובה

• אחריות אישית

עדינה
    21/07/2010

שלום,
    לפי דבריך את מודעת למצבך הבריאותי, את הולכת לטיפול מקיף ובכל זאת ממשיכה לרדת במשקל. למה? האם את לא משתפת פעולה בטיפולים? האם את לא מצליחה לשלוט על מעשיך?
    את כותבת שאת לא רוצה להיות לבד. אז, הנה ההזדמנות שלך. תעמדי באתגר שיש לך עכשיו: להיות אמא בריאה, להיות אישה שטוב לה עם עצמה. תנסי לעשות הכל אפילו שזה קשה - לצאת מהמצב שאת נמצאת בו.
    הצלחה רבה,
    עדינה
    מטפלת קינסיולוגית מוסמכת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

במצוקה
    21/07/2010

תודה על התגובה! את צודקת, אני בהחלט מודעת למצבי... יש את הרציו שבועט מדי פעם אך הרגש או איך שתקראו לזה, שולט ומושך אותי להמשיך ולהעלם
    מעבר לכך שמבחינתי הדבר היחיד שאיתו אני מרישה עוד טיפה שליטה בגוף שלי זה דרך האוכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר התייחסות ממנהלי הפורום?

במצוקה
    21/07/2010

בבקשהההההההההההההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שליטה בכיף

עדינה
    21/07/2010

שלום,
    זו תופעה ידועה שמרגישים שיש איזה כח שמתגבר עליך ומושך אותך למרות שאינך רוצה. בטיפול זה אמור לעלות ואז להתמודד מול אותו כח ולמצוא כוחות פנימיים אמיתיים להתגבר עליו. אני מציעה לך כצעד ראשון לצאת מהמצוקה הוא למצוא משהו אחר שאת יכולה להיות גאה בעצמך ולהרגיש בשליטה. איך את בתחומים אחרים? קחי את התחום שאת הכי טובה בו: לדוגמ: סדר / חברה / נהיגה - לא משנה מה ותכתבי לעצמך מכתב פירגון. בלי לצחוק. את צריכה עכשיו לעודד את עצמך ואת מכירה את עצמך יותר טוב מכולם.
    תזכרי עוד דבר חשוב, את אהובה, מיוחדת ורצויה גם בלי להיות בשליטה על הגוף שלך אלא רק בגלל שאת - את.
    בהצלחה רבה
    עדינה מסטבאום
    מטפת קינסיולוגית מוסמכת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יעל שטראוס-הנדל
    22/07/2010

שלום לך,
    אני מבינה כרגע את הפחד שלך מלהשאר לבד או מאשפוז, אך העיסוק שלך בחוק או בדברים האחרים סוטה מהעיקר. העיקר הוא מצבך הנפשי והגופני שאינם טובים כרגע. המטפלים שלך מנסים לשמור עליך ולעזור לך ולא "לאיים" עליך. תעני לעזרתם ותני להם לעזור לך. מצבך אינו טוב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו