אפשרויות טיפול באיזור חיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשרויות טיפול באיזור חיפה
    זוהר
    23/07/2010

אני מאוד רוצה לקבל טיפול בהפרעת אכילה.
    אני נמצאת רק בתחילת הדרך ועוד לא נכנסתי לזה עמוק (אכילה רגשית ובולמוסים) אבל כבר איבדתי שליטה כמעט לגמרי ואני מבינה שלבד אני לא אצא מזה.
    אני גרה באיזור חיפה ואני יודעת שברמב"ם יש מרפאה להפרעות אכילה אבל הבעיה היא שמסיבה שאני לא אפרט אני לא יכולה לפנות למרפאה הזו, למרות שהיא הכי נוחה לי.
    יש עוד מרפאות ציבוריות בחיפה?
    או שהברירה היחידה שיש לי היא לפנות לקופת החולים שלי?
    וקראתי שזה כרוך בתשלום? באיזה סכום מדובר אם כן?
    תודה

כמו כן, הייתי רוצה לדעת האם יש איזו קבוצת תמיכה לאנשים שמתמודדים עם אכילה רגשית ו"תלות" באוכל (לא נראה לי שOA מתאים לי כי מדובר באכילה כפייתית וזה משהו אחר)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    25/07/2010

אם אינך מעוניינת לפנות למרפאה ברמב"ם, ניתן אכן לבדוק דרך קופת החולים (המחירים משתנים מקופה לקופה אבל בדרך כלל יש סבסוד די משמעותי לטיפולים אלו בכל הקופות), או לפנות באופן פרטי. איני יודע מה הסיבה שאת פוסלת את האפשרות של פנייה לרמב"ם, אך אם מדובר במכשול שניתן להתגבר עליו, אולי כדאי לשקול גם את האופציה הזו בכל זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו