מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולימיה בהפסקהשרון05/08/2010
היתה לי בולימיה קלה במשך 21 שנים (הקאה אחת לשבוע-שבועיים)
היום אני בת 35.5 וכבר 3 חודשים אני לא מקיאה בכלל ובמשך השנה האחרונה שעברתי לגור לבד די נרפאתי.
אני אוכלת אוכל טבעוני וגם ההקאות כבר נראות לי מיותרות, רזיתי ואני די מרוצה מגופי ובטוחה שלא אחזור להקאה השבועית. אבל בכל זאת נשארתי עם התסמינים הנפשיים של המחלה עייפות, דיכאון קל, מצבי רוח משתנים, ביקורתיות עצמית חמורה והערכה עצמית נמוכה, התעסקות באוכל בריא.
אני מתחילה טיפול באיכילוב שבתחילתו הטיפול הוא קבוצתי. האם זה המקום לטיפול על סמך מה שרשמתי? האם אני עדיין נקראת בולימית? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירון
לירן רוגב08/08/2010נשמע שעשית כברת דרך בהתמודדות עם הפרעת האכילה, ושכיום את סובלת מהרבה פחות סימפטומים של הבעיה. לפי מה שאת כותבת, הסימפטומים שאת סובלת מהם כיום כבר לא מהווים אינדיקציה לבולמיה, אבל עדיין מעוררים בעיות שמטרידות אותך, בעיקר במישור הרגשי. טוב שאת מחפשת מסגרת טיפולית לנסות להתמודד עם בעיות אלו. איני מכיר פרטים לגבי הטיפול הספציפי עליו את מדברת, אבל אם זו מסגרת בה תוכלי לעסוק בנושאים שפירטת, זו בהחלט אופציה ראויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)