בולימיה בהפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולימיה בהפסקה
    שרון
    05/08/2010

היתה לי בולימיה קלה במשך 21 שנים (הקאה אחת לשבוע-שבועיים)
    היום אני בת 35.5 וכבר 3 חודשים אני לא מקיאה בכלל ובמשך השנה האחרונה שעברתי לגור לבד די נרפאתי.
    אני אוכלת אוכל טבעוני וגם ההקאות כבר נראות לי מיותרות, רזיתי ואני די מרוצה מגופי ובטוחה שלא אחזור להקאה השבועית. אבל בכל זאת נשארתי עם התסמינים הנפשיים של המחלה עייפות, דיכאון קל, מצבי רוח משתנים, ביקורתיות עצמית חמורה והערכה עצמית נמוכה, התעסקות באוכל בריא.

אני מתחילה טיפול באיכילוב שבתחילתו הטיפול הוא קבוצתי. האם זה המקום לטיפול על סמך מה שרשמתי? האם אני עדיין נקראת בולימית? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולימיה בהפסקה

הוספת תגובה

• ללירון

לירן רוגב
    08/08/2010

נשמע שעשית כברת דרך בהתמודדות עם הפרעת האכילה, ושכיום את סובלת מהרבה פחות סימפטומים של הבעיה. לפי מה שאת כותבת, הסימפטומים שאת סובלת מהם כיום כבר לא מהווים אינדיקציה לבולמיה, אבל עדיין מעוררים בעיות שמטרידות אותך, בעיקר במישור הרגשי. טוב שאת מחפשת מסגרת טיפולית לנסות להתמודד עם בעיות אלו. איני מכיר פרטים לגבי הטיפול הספציפי עליו את מדברת, אבל אם זו מסגרת בה תוכלי לעסוק בנושאים שפירטת, זו בהחלט אופציה ראויה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו