בולמוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמוסים
    *
    13/11/2007

איך למנוע בולמוסי אכילה?
    אני לא אוכלת מאכלים מסויימים בקרבת אנשים דבר שגורם לבולמוסים של אותם מאכלים כשאני לבד.אני לא מסוגלת לאכול רגיל ליד אחרים ואני שונאת את הזלילות האלה.חשוב להגיד שבעבר היו לי הפרעות אכילה-בולמיה ואנורקסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולמוסים

הוספת תגובה

• בולמוסים

קרן עמית
    13/11/2007

איך למנוע בולמוסי אכילה - כבר ענית בעצמך על השאלה בגוף שאלתך. אי המנעות ממזונות שאת אוהבת , תוריד מעט את הסיכוי הבולמוס. אם כן, השאלה שאת צרכיה לשאול היא , מדוע את לא מסוגלת לאכול רגיל ליד אחרים למשל. על שאלה זו אין תשובה קצרה, ועל מנת לפתור את כל נושא האכילה את צרכיה לגשת לטיפול במרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה ועדיף מרפאה שכוללת צוות רב מקצועי כלומר דיאטנית, פסיכולוגים, מטפלים באומנויות, פסיכיאטר וכד'. במרפאה כזור לאחר אבחון יותאם לך טיפול שגם נוגע בהיבט התזונתי וגם בהיבט הנפשי של האכילה.
    בהצלחה קרן עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

*
    14/11/2007

אני חיילת.אם דבר כזה יחשף יעיפו אותי מהצבא. יש אפשרות לטפל בזה בזמן השירות כך שהצבא לא ידע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו