הפרעות אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות אכילה
    מירי
    15/08/2010

יש אפשרות להבריא מהפרעות אכילה לבד?
    אני מכניסה לפה אוכל לועסת ולא בולעת.. וגם לוקחת תה משלשל כול יום שישי אחרי שאני אוכלת את כול הבית
    בקיצור חולה , מה עושים איך מתחילים לטפל בבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות אכילה

הוספת תגובה

• למימי

לירן רוגב
    16/08/2010

למה להתחיל לטפל בבית? אם הייתה לך חברה שסובלת משפעת, מסוכרת, מסרטן או מדיכאון, או כל מחלה אחרת, היית ממליצה לה לטפל בעצמה לבד בבית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות אכילה

מירי
    17/08/2010

כל מי שלוקח תה משלשל פעם בשבוע זה נקרא הפרעות אכילה?
    באותו יום אני אוכלת הרבה מין הרגיל אבל לא ברמות של אין אלוהים בכול אופן יש קיבולתלקיבע שלנו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למימי

לירן רוגב
    17/08/2010

ודאי שלא, אין לי דרך או כוונה לאבחן אותך ספציפית דרך האינטרנט. עם זאת, אני מניח שאם זה היה מסתכם בתה משלשל פעם בשבוע לא היית מתייחסת לעצמך כחולה ומדברת על צורך בטיפול. כדי להבין באופן ספציפי איזה מין טיפול או מענה נכון לך, כדאי לפנות ולהתייעץ עם רופא משפחה בשלב ראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו