טיפול בבולמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בבולמיה
    מישהי
    15/11/2007

שלום לכולם
    כל הזמן מפנים אנשים\ בחורות (בעיקר) שיש להם הפרעות אכילה לטיפול במרפאה\אישפוז וכל מיני טיפולים בסגנון.
    השאלה שלי היא כזו אין איזה כדור שמדכא את הדחף לבולמוס?! אי אפשר לטפל בזה בצורה אינטימית? אני לא מטפלת בבולמיה שלי כי אני לא רוצה להחשף, לא רוצה שידעו. אני מאוד מאוד רוצה לצאת מזה!! כל הזמן מנסה מחדש ולא מצליחה. יש דרך שבה אף אחד לא ידע שאני מנסה לעזור לעצמי לצאת מזה? אני גם מפחדת להיחשף כי אני לפני גיוס ולפי מה שהבנתי לא מתעסקים עם בנות שיש להן הפרעות אכילה. חשוב לי להתגייס. אני מיואשת.. מה.. רק אחרי שאשתחרר אולי לטפל בעצמי? אוף איזה דיכאון. תנו לי תשובה שהיא לא לכי למרפאה הקרובה\ לפסיכולוג...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בבולמיה

הוספת תגובה

• תשובה למישהי

ד''ר סיגל אלון
    16/11/2007

הטיפול היעיל ביותר בהפרעות אכילה הוא טיפול משולב שניתן ע"י צוות רב- מקצועי הכולל טיפול פסיכולוגי, ליווי דיאטנית ולעיתים גם טיפול תרופתי. הכי נוח לקבל טיפול כזה במרפאה שמרכזת צוות כזה, כלומר מרפאה להפרעות אכילה (ציבורית או פרטית). ניתן כמובן לקבל את אותו טיפול גם ע"י מטפלים פרטיים, אשר רצוי שיהיו בקשר זה עם זה. טיפול פרטי כרוך בעלויות כספיות רבות.
    לגבי שאלתך על תרופה לדיכוי בולמוס- יש תרופות שיכולות לעזור לדכא את הדחף לבולמוס. אבל שוב- מומלץ לשלב טיפול תרופתי עם טיפול פסיכולוגי ודיאטני. דר' סיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת

מישהי
    18/11/2007

טוב אם זה ככה... אני כנראה אחייה עם המחלה עוד שנים רבות,ארוכות וקשרות או אולי אשאר חולה לנצח, זה במקרה שלא אמות מדום לב לפני כן.
    אני מיואשת..;(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו