מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית אכילה מצטברתשגית24/08/2010
שלום..
אני כבר כמה שנים בבעית אכילה, אני רזה אבל
פוחדת לעלות במשקל ובמשך שנתיים הייתי אוכלת 600 קלוריות ביום
אני שוקלת ,59 170, גובה, , המבנה גוף שלי חטוב, בשנה האחרונה
הגעתי למצב של אנמיה חוסר כדוריות דם, אבץ, פרופיל שומנים נמוך
בבדיקות דם. הכול יצא מתחת לנורמה, נבהלתי והתחלתי לאכול יותר ולקחתי תוספי תזונה
כדי לייצב את החסרים נכון לעכשיו יש לי התפרצויות כול כמה חודשים של התקפי אכילה
מרוב שאני מחסירה מעצמי סוגי מזון, בעיקר במצבים של מצב רוח ירוד, אני מגיעה למצב שאני אוכלת 2 מגשי פיצה לבד במשך יום שלם ולמחרת שוב מזמינה 2 מגשים עד שכבר בא לי להקיא
ואז מתחילה בצום של כמה ימים כדי להוריד מה שאכלתי... אייך אפשר לצאת ממצבים של התקפים כאלו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללירז
יעל שטראוס-הנדל24/08/2010שלום לירז,
פעמים רבות, לאחר זמן רב של הרעבה הגוף מאותת בדרכים רבות, כפי שאת רואה בתוצאות בדיקות הדם ובהתקפי האכילה שאת מתארת. לאורך זמן, קשה לגוף לשרוד ולתפקד בתת תזונה ולכן הגוף דורש את המזון לו הוא זקוק. בעיקרון, אכילת תפריט מאוזן ומותאם יכול לעזור למנוע את מעגל הצומות והתקפי אכילה. אך להפרעת אכילה יש גם פן ריגשי ולכן אני ממליצה לפנות להערכה במרפאה להפרעות אכילה, שם יכולים לבנות עבורך תוכנית הכוללת טיפול פסיכולוגי ומעקב תזונתי , שני טיפולים שיעזרו בקשיים הריגשיים והפיזיים עמם את מתמודדת כיום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)