מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהר04/09/2010
אני מרגישה שיש בי שני צדדים שכל הזמן פועלים בתוכי. צד אחד שחולם ומפנטז על עתיד טוב יותר ועל חברים, עבודה משמעותית, להיות אמא... וצד שני, דיכאוני, שחושב הרבה על התאבדות ועל חוסר רצון לחיות את החיים האלה. זה ממש יכול להיות באותו היום שרגע אחד אני אחשוב על שנת הלימודים הקרובה ועל זה שיהיה טוב ומעניין ואנשים סביבי, ורגע שני שבו אני מפנטזת על להרוג את עצמי. אני לא מבינה את הקוטביות הזאת? ואיך יכול להיות שזה ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאניה דיפרסיה
ט04/09/2010הי
יכול להיות שאת סובלת ממאניה דיפרסיה קלה
פסיכאטר יכול לאבחן זאת
זו מחלה נפשית דו קוטבית
את יכולה לקרוא עליה באינטרנט
לא שאני רומזת משהו אבל אם זה כן זה יש טיפול לכך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לירן רוגב07/09/2010את מתארת מצוקה שאחד הביטויים שלה הוא מחשבות דכאוניות ואובדניות, ואני מניח שיש לה ביטויים נוספים, לצד חלק בריא, ששואף לחיים יציבים ומספקים. התנודות בכוחות ההתמודדות שלך ובאופן בו את מכילה ומתמודדת עם המצוקה נשמעים מבלבלים, אבל זה בסך הכל טבעי, ואנשים רבים שסובלים מבעיה - בין אם מדובר בהפרעת אכילה, בדיכאון, או בכל בעיה אחרת - נעים בין רגעים בהם המצוקה נחווית כמציפה ומייאשת, לרגעים חזקים ואופטימיים יותר. תהליך הבראה והתחזקות הוא כזה שמאפשר לחזק ולהעצים את החלק הבריא תוך הבנה והתמודדות יעילה יותר ויותר עם הבעיה והשלכותיה, ואת זה מומלץ לעשות במסגרת טיפולית כזו או אחרת, שתתאים לצרכייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)