מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולמיה?אפונה במדבר12/09/2010
שלום אני בת 15 וזאת הייתה השנה הכי קשה שהייתה לי בחיים עברתי 2 ניסיונות אונס ואני לא יודעת אם זה בגלל זה אבל גם הכנסתי את עצמי לצומות ולהקאות ובעמצע השנה הקאתי כימעט כל יום, חברה שלי הוציאה אותי מי זה היא אמרה לי להפסיק לרחם על עצמי.., אז ניסיתי להתיישר ועכשיו אני בפנמייה רחוק מהעיר שלי עם הזכרונות וחשבתי שככה אני אוכל גם להיתמודד עם ההקאות שלי.. אבל זה לא עוזר... אין לי מושג מה לעשות עם עצמי, אני כל כיום צריכה להיתמודד עם הקאה ומישקל והאמתי שפשוט כהר אין לי כח לכל זה, בא לי פשוט לסיים את הכל וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יעל שטראוס-הנדל12/09/2010שלום לך
אני שומעת שהיתה לך שנה מאוד קשה (בלשון המעטה), האם מישהו מודע למה שעברת ועדיין עוברת? האם יש לך טיפול בפנימיה?
לעבור אונס זו חוויה מאוד טראומטית וקשה שמאוד כדאי לדבר עליה ולפתוח מול אדם מקצועי.
אני ממליצה לפנות בדחיפות לעובדת הסוציאלית או ליועצת או דמות שאת מרגישה איתה בנוח (אולי להורים) ולשתף בקשיים שאת עוברת וחיה כל יום מחדש. ולא להתייאש כי טיפול יכול לעזור מאוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ט13/09/2010אני מכירה משהי שעברה אונס באופן אישי שזה מאוד השפיע על האכילה שלה, מרב שהיא האשימה את עצמה בכך היא אכלה ואכלה וגם נהייתה בולימית,
תנסי לא להאשים את עצמך, את לא אשמה במה שקרה.
ולדעתי חברה שלך שאמרה לך לא לרחם על עצמך רק החמירה לך את הבעיה
תנסי להיות ליד אנשים שלא כועסים על התנהגותך אלא מנסים להבין אותך ובאים לקראתך בדרך שאינה מאשימה.
ואם את רוצה לעזור לעצמך יש בך את הכוח בכך
עצם זה שפנית בפורום לעזרה זו כבר נקודת התחלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)