מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי כבר הכלעברתי כבר הכל19/11/2007
טוב, הכל התחיל מהכיתה מכיתה ו היום אני בי''א התחלתי כל היום לדבר על אוכל הייתי לובשת רק רחב כל הילדות שלי וחשבתי שאני שמנה שקלתי אז 41 התחלתי ללכת לחדר כושר ללמוד את כל הקלוריות והכל ואז עברתי משהו בחיים שלי שגרם לי להתחיל לאכול ולהקיא עשיתי את זה תקופה ממש מגעילה מהחיים שלי התנתקתי מכולם והכל הפסקתי עם הספורט כל היום הייתי עסוקה באוכל אושפזתי בגלל ניסיון התאבדות בגלל שאני שמנה עכשיו יש לי אכילה כפייתית. אף אחד לא אכפאת אני רוצה לעזור לעצמי כולם אומרים לי "זה בראש שלך" וזה לא מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לעצמי על דעת עצמי ובחינם? בקשה עזרו לי....אנלא יודעת כמה זמן אני ימשיך עם זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעברתי כבר הכל
קרן עמית19/11/2007שלום לך. ניכר שאת סובלת. למה את מתעקשת לא לגשת לטיפול. ישנם טיפולים במרפאות להפרעות אכילה במגזר הציבורי, ללא עלויות כספיות. את הרי לא באמת מצליחה לעזור לעצמך מתוך דברייך, אך כן מודה שזקוקה לעזרה.
קרן עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חסוי25/11/2007אני יכולה לעזור לך!!!!!!!!
תתני לי איסיקיו שאת יכולה להתחבר אליו ונדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)