ירדתי 55 קילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירדתי 55 קילו
    גבר עם סוד
    20/09/2010

במשך 3 וחצי שנים אני בולמי , אני לא דוחף אצבע לגרון אני פשוט מביט במראה ומקבל בחילות מעצמי וישר רץ להקיא אחרי האוכל ,בשנתיים וחצ יהראשונות הייתי בשליטה מלאה על ההקאות והרגשתי שאם במילא יש לי הפרעת אכילה, אז לפחות שתהיה אחת שאני שולט בה ואשכרה מוריד ממנה משק , אך לפתע התחלתי ללא יכולת שליטה לאכול בכמויות ולהוציא המון כסף על אוכל ולהקיא, זה הגיע למצב שבו הקאתי 12-15 פעמים ביום ואת רוב המשכורת שלי הוצאתי על אוכל . הגעתי ממשקל 124 למשקל 69 ואמא שלי בכתה לי ועשתה לי צרות יחד עם אחותי בנוגע למשקל , משום מה פתאום אחרי השיחה איתה אני ל אמסוגל להקיא יותר , אך הרגלי האכילה שלי נשארו באות המתכונת של בליסה חסרת מעצורים ורשות אשם גדולים . אני מנסה לפעמים להקיא בכל זאת וזה כאילו הגרון שלי לא נותן לי - אפילו אם אני מנסה לדחוף אצבע אז אני מקיא ממש ממש מעט . אני מתחיל להשמין שוב לאט לאט ואני רציתי לשאול אולי יש כדורים שיפסיקו לי את התאבון ? אני לא מתכוון להשמין חזרה , החיים שלי היו נוראיים עוד יותר כשהייתי בהמה , אבל משום מה הייתי מאושר יותר , נכון לא היו לי מליון חברים ונכון לא היה לי סקס מזדמן כמו שיש לי היום ונכון שלא הסתכלו עלי כמו שמסתכלים היום , אבל היה לי יותר בטחון בעבר והייתי יותר קופצני ושמח , מוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירדתי 55 קילו

הוספת תגובה

• לגבר עם סוד

לירן רוגב
    20/09/2010

נשמע שהפרעת האכילה לוכדת אותך בין הפח לפחת: אינך רוצה לחזור למשקל יתר, ומחפש להיאחז בכל פתרון כדי למנוע זאת, אך מצד שני אתה מבין שהמשך החיים בצלה של ההפרעה לא באמת מאפשר לך ליהנות מחיים מספקים ומלאים, מתחושת ביטחון ושמחה, גם במשקל 69 ק"ג.
    חלק מהמלכודת הזו היא האמונה שיש רק את שתי האופציות האלו, ואין בלתן. כדי למצוא את הדרך החוצה מהמעגל המרושע הזה צריך לנסות ולפתוח מרחב לאופציות נוספות, לאורח חיים בו ניתן לאכול בצורה מאוזנת וחופשית מסימפטומים של הפרעת אכילה, לווסת ולהתמודד עם צרכים, עוצמות ומצוקות רגשיות בצורה יעילה עבורך, ולשפר את איכות חייך. תהליך כזה דורש עבודה טיפולית, ואינו מתרחש בן לילה, אבל הוא חיוני על מנת להחזיר לך את תחושת השליטה ואת איכות החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו