הפסקת הווסת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הווסת.
    לירז
    20/09/2010

שלום, אני נמצאת בתת משקל ולפי כל מה שהבנתי בכל מקום שאליו פניתי וקראתי הבנתי שיש לי אנורקסיה נרבוזה, הבעיה שלי היא שהווסת שלי מאחרת כבר ב43 שבועות כל פעם וכשהיא מגיעה אז אני יכולה ללכת אפילו ללא תחשובת (בוודאי שאני שמה הניסוח רק בשביל הדוגמא) מרוב שאין לי זרימה ואין פשוט אין דימום. אני מפחדת שזה יזיק לבעיות הפוריות שלי בעתיד , אמי אומרת לי את זה כל הזמן אבל אני לוקחת את זה בתור זה שהיא רוצה שאני כל הזמן יאכל. זה כל המטרות שלה היא תמיד אומרת דברים על הצבא שלא יגייסו אותי עוד חודש ודברים רבים שלא ממש מזיזים לי , אבל מה שבאמת מזיז לי זה הווסת. האם באמת הפוריות שלי עלולה להפגע בעתיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הווסת.

הוספת תגובה

• מאחר ב3 שבוועות - תיקון.

לירז
    20/09/2010

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללירז

יעל שטראוס-הנדל
    20/09/2010

שלום לך,
    חלק מהתופעות של האנורקסיה היא אל- ווסת או ווסת לא סדירה. התופעות האלה מאוד לא בריאות לגוף ויכולות להוביל לשלל קשיים ובעיות פיזיות כגון בריחת סידן (מה שקורה בדרך כלל בגיל המעבר) ועוד. כיום את פוגעת בגופך, ויש לכך השלכות לעתיד, ולכן כדאי להתחיל לטפל בבעיות אלה היום ולא רק כשתרצי להכנס להריון בעתיד, כי ככל שדפוסים אלה מושרשים יותר, כך קשה להפטר מהם, הן פיזית והן נפשית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו