מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הווסת.לירז20/09/2010
שלום, אני נמצאת בתת משקל ולפי כל מה שהבנתי בכל מקום שאליו פניתי וקראתי הבנתי שיש לי אנורקסיה נרבוזה, הבעיה שלי היא שהווסת שלי מאחרת כבר ב43 שבועות כל פעם וכשהיא מגיעה אז אני יכולה ללכת אפילו ללא תחשובת (בוודאי שאני שמה הניסוח רק בשביל הדוגמא) מרוב שאין לי זרימה ואין פשוט אין דימום. אני מפחדת שזה יזיק לבעיות הפוריות שלי בעתיד , אמי אומרת לי את זה כל הזמן אבל אני לוקחת את זה בתור זה שהיא רוצה שאני כל הזמן יאכל. זה כל המטרות שלה היא תמיד אומרת דברים על הצבא שלא יגייסו אותי עוד חודש ודברים רבים שלא ממש מזיזים לי , אבל מה שבאמת מזיז לי זה הווסת. האם באמת הפוריות שלי עלולה להפגע בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאחר ב3 שבוועות - תיקון.
לירז20/09/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללירז
יעל שטראוס-הנדל20/09/2010שלום לך,
חלק מהתופעות של האנורקסיה היא אל- ווסת או ווסת לא סדירה. התופעות האלה מאוד לא בריאות לגוף ויכולות להוביל לשלל קשיים ובעיות פיזיות כגון בריחת סידן (מה שקורה בדרך כלל בגיל המעבר) ועוד. כיום את פוגעת בגופך, ויש לכך השלכות לעתיד, ולכן כדאי להתחיל לטפל בבעיות אלה היום ולא רק כשתרצי להכנס להריון בעתיד, כי ככל שדפוסים אלה מושרשים יותר, כך קשה להפטר מהם, הן פיזית והן נפשית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)