שלום, בהמשך לשאלתי מתאריך ה6.4 ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, בהמשך לשאלתי מתאריך ה6.4 ....
    אור
    20/04/2007

בוקר טוב!

בתאריך ה 6.4 התייעצתי עימכן לגבי חברתי הטובה ובהמשך לתשובה שניתנה לי אז אני רוצה להדגיש כי אנו סטודנטיות ולא נערות, ולהתייעץ האם לא כדאי לי לכתוב לחברתי מכתב או לדבר עמה פנים מול פנים ולומר לה שאם לא תפסיק עם המצב אז איידע את המרכזות שלנו?
    חשוב לומר כי אני מנסה כל הזמן לשוחח, להאיר עיניה , להציק ולהפחיד אותה אך,התשובה שאני כל הזמן מקבלת היא :" יהיה בסדר, אני אוכלת אל דאגה..."
    חשוב לי לומר כי אין לי עוד בנות לשתף בנושא, אם כי בנות התחילו לומר לה שהיא חיוורת, מופנמת מסוגרת אך היא לא הגיבה ואני התחלתי לזרוק באויר שהיא לא אוכלת. האם יש בידיי דבר מה לעשות או לשבת מנגד לא לעשות מאומה בשל הפחד שלי שהיא לא תסמוך עליי יותר ותכעס ולא תשתף אותי בכלום???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאור

קרן עמית
    20/04/2007

אור שלום.
    אין תשובה קלה לשאלתך. את אכן מצוייה בקונפליקט קשה. ליידע מישה נוסף , בהחלט עשוי להשפיע , ואולי לקדם את חברתך למודעות שהיא צריכה טיפול. אולם בבחירה כזו ייתכן מאוד שתאבדי את אמון חברתך, אך לא בהכרח. את יכולה לאיים עליה שתספרי, אך אני לא בטוחה כלל שזה יעזור , תשתפי אותה בדאגתך, ותסבירי לה שהבעיה שלה מרחיקה אותה מהסביב,ובכך שהיא מסתגרת , תועלת לא תצמח מזה. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו