בעיות באכליה שלי - לא רעב בכלל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות באכליה שלי - לא רעב בכלל.
    מ.
    02/10/2010

שלום,
    אני בן 15.5 גובה 170 משקל 77 לאחר ירידה של 5 קילו לא מתוכננים בגלל שאושפזתי בגלל חיידק ויראלי במעיים ( או לפחות ככה הרופאים אמרו).
    מאז האישפוז (כחודש אחרי) היו תקופות שאכלתי טוב, ותקופות שאני לא אוכל בכלל כמו השבוע האחרון, אין לי רצון לאכול, ואני לא רעב בכלל.
    הבעיה לא מטרידה אותי כ"כ, אלא את משפחתי שחושבים שהדרדרתי לאנרוקסיה וזה ממש ממש לא נכון, אני מרוצה מאיך שאני נראה! גם כשהייתי בעודף משקל ועכשיו.

היום זה הגיע למצב שסבתא שלי דחפה לי אוכל, והיא כמעט אובדת עצות.

אני מנסה לשמור על משקל תקין ע"י אכילה של דברים עשירי קלוריות כדי שלא ארד במשקל ואדרדר חלילה ל"אנורקסיה".

כשאני מנסה לאכול כשאינני רעב, אני מרגיש לפעמים צורך להקיא ואז אני מפסיק לאכול, וממשיך שוב לאחר מס' דקות.

שאלתי היא-
    מה לעשות בדבר?

חוץ מהבעיה הזאת, התחילו לי קוצרי נשימה שעליהם פירטתי בפורום אחר
    תודה, ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף! הורדה של 3 קילו נוספים!

מ.
    06/10/2010

אתמול הייתי בבי"ח בגלל כאבים באשכים, ונשקלתי והתוצאה הייתי 74 קילו!
    היום התחילו לי כאבים בטן באזור הטבור ומעלה לכיוון הוושט. ( אני חושב שאכלתי משהו מקולקל)
    מה לעשות??

אם לא אמרתי בהודעה הקודמת - לפני חודש וחצי אושפזתי בגלל בעיות במעי הגס שנכון לעכשיו - חלפו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- מ

ט
    08/10/2010

האם אתה בטיפול?

זה נשמע שאתה אומלל

האם קיבלת גם עזרה נפשית בבית חולים או לפחות הפניה לכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    08/10/2010

מהודעותיך לא ברור לי מה עמדתך לגבי המצב ומה שאלתך. אתה כותב שאינך מוטרד מהירידה המשקלית, שאתה אוכל מאכלים עשירים בקלוריות על מנת לא להתדרדר, בכל זאת ככל הנראה ממשיכה ירידה, וברקע יש גם תלונות גופניות ורפואיות. כשאתה שואל מה לעשות, למה אתה מתכוון? מה לעשות לגבי מה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו